Πότε μας ανακοίνωσε η Khloe Kardashian πως είναι έγκυος και δεν το καταλάβαμε;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πότε μας ανακοίνωσε η Khloe Kardashian πως είναι έγκυος και δεν το καταλάβαμε;

Οι εγκυμοσύνες στην οικογένεια Kardashian-Jenner πάνε κι έρχονται τις τελευταίες ημέρες και πραγματικά δεν τους προλαβαίνουμε. Πρώτα η Kim Kardashian με τον Kanye West που εδώ και μήνες ξέραμε πως σκοπεύουν να γίνουν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας (το ανακοίνωσαν πριν δύο μήνες περίπου), μετά η Kylie Jenner με τον Travis Scott και τώρα η Khloe Kardashian με τον Tristan Thompson.

Μέχρι τον Φεβρουάριο θα υπάρχουν τρία ακόμη παιδιά στην οικογένεια και η Kris Jenner θα είναι η πιο ευτυχισμένη και χαρούμενη γιαγιά. Όσον αφορά όμως την εγκυμοσύνη της Khloe Kardashian, μπορεί μόλις εχθές να «έσκασε» η είδηση πως είναι 4 μηνών έγκυος, όμως εκείνη μας το είχε ανακοινώσει πολύ πιο πριν και εμείς δεν το είχαμε καταλάβει.

Ήταν 25 Ιουνίου όταν η reality star κοινοποίησε στο Instagram account της μία σειρά από φωτογραφίες στα γενέθλια της, στις οποίες ήταν παρέα με τον σύντροφο της Tristan και η μία έγραφε από κάτω «Dad + mom». Το είχαμε γράψει και τότε, αφού μας φάνηκε αρκετά ύποπτο σαν post, ωστόσο δεν δόθηκε περισσότερη σημασία σε αυτό.

44C4A9F700000578 4924288 image a 3 1506498959384

Τελικά όπως όλα δείχνουν, εκείνη ακριβώς την ημέρα η Khloe μας ανακοίνωσε πως είναι έγκυος και εμείς δεν το καταλάβαμε ποτέ.