Ραμόνα εσύ superstar: Το νέο ίνδαλμα της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται μέσα από το «My Style Rocks»

Γωγώ Φούντα
Ραμόνα εσύ superstar: Το νέο ίνδαλμα της ελληνικής τηλεόρασης έρχεται μέσα από το «My Style Rocks»

Kαι το Twitter απλά την αποθεώνει

Σε περίπτωση που ασχολείσαι έστω και λίγο με το διαδίκτυο, κοινώς να πατάς εικονίδιο browser τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, έχεις αντιληφθεί τρία πράγματα: Η Βάσω Λασκαράκη χώρισε από το Γιάννη Τσιμιτσέλη, η Αθηνά Οικονομάκου είναι έγκυος και το My Style Rocks έχει μετατραπεί στην απόλυτη, «ένοχη» για κάποιους, απόλαυση του απογεύματος.

Παρουσιάστρια η πάντα όμορφη Ευαγγελία Αραβανή και κριτική επιτροπή οι Χάρης Χριστόπουλος, Αλεξάνδρα Κατσαίτη και Στέλιος Κουδουνάρης. Διαγωνιζόμενη, μεταξύ άλλων, το νέο αστέρι της ελληνικής τηλεόρασης Ραμόνα. Μία όμορφη νεαρά, με ομιλία σε σπαστά ελληνικά και ιδιαίτερη αίσθηση του στυλ (ενδιαφέρουσα και όχι κακή σε καμία περίπτωση).

Η Ραμόνα λοιπόν, εκτός από όμορφη κοπέλα είναι και ένας απίστευτος οδοστρωτήρας. Έχει πάντα κάτι να πει στους κριτές, συνήθως να διαφωνήσει σε έξαλλη κατάσταση ενώ από τα νεύρα της δεν έχουν γλιτώσει ούτε η Αραβανή αλλά ούτε και οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες.





Όπως ήταν φυσικό, και μιας και το φιλοθεάμον κοινό της Ελλάδας αναζητούσε απεγνωσμένα το νέο του λαϊκό ίνδαλμα-ο Ντάνος έχει αφιερωθεί στη Σκιάθο πια-η Ραμόνα έγινε εν μία νυκτί star με τα όλα της!



Σε κάθε της εμφάνιση το Twitter παίρνει φωτιά ενώ φήμες που τη θέλουν του χρόνου με δική της εκπομπή, κρίνονται για την ώρα ανυπόστατες.

mmmmm
00000888
Untitled
vvvvvv
vvccc