Η Kylie Jenner είναι ήδη «μητέρα» και ιδού οι αποδείξεις

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kylie Jenner είναι ήδη «μητέρα» και ιδού οι αποδείξεις

Μήπως όμως έφτασε η στιγμή να το ανακοινώσει;

Πριν από μία εβδομάδα μία κίνηση της Kylie Jenner επιβεβαίωσε την είδηση της εγκυμοσύνης της, χωρίς ωστόσο η ίδια να κάνει κάποια δημόσια δήλωση. Θα μας πεις όμως, μήπως και αυτή είναι μία μορφή επισημοποίησης; Να σου θυμίσουμε λοιπόν, πως σύμφωνα με πληροφορίες η Kylie εθεάθη σε κατάστημα με βρεφικά ήδη όπου και ξόδεψε περίπου 70,000 δολάρια για να ψωνίσει πράγματα για το μωρό της.

Έπειτα από αυτή της την κίνηση κι ενώ μας έχει ακόμη σε αναμονή το κορίτσι, η reality star έκανε κάτι ακόμη, που δηλώνει ξακάθαρα πως έχει μπει σε mood εγκυμοσύνης και μητρότητας σε αντίθεση με την αδερφή της Khloe.

452F4F0900000578 4969246 image a 47 1507711807211

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες και πηγές που έφθασαν στο Radar Online το στερνοπούλι των Kardashian/Jenner προσέλαβε έναν προπονητή εγκυμοσύνης (pregnancy coach όπως ονομάζεται), ο οποίος θα τη βοηθήσει με την διατροφή και την γυμναστική της, κατά τη διάρκεια της κυοφορίας. -Τόσο κόπο έκανε το κορίτσι να χτίσει αυτό το κορμί, μην πάει χαμένος-.

Μπορεί όταν ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη της εκείνη να έκανε σαν να μη συμβαίνει τίποτα, τώρα όμως λέγεται πως θα κάνει τα πάντα προκειμένου να εξασφαλίσει την ευημερία του αγέννητου μωρού της. Μάλιστα ο φημολογούμενος προπονητής της φέρεται να είπε: « Η Kylie σίγουρα δεν πρόκειται να πάρει κανένα ρίσκο, όταν πρόκειται για το αγέννητο παιδί της».

Με όλα αυτά πιστεύουμε πως θα γίνει μία καλή μαμά πάντως. Δεν συμφωνείς;