Happy Birthday Kim Kardashian: 5 φορές που η star «έριξε» το ίντερνετ

Γωγώ Φούντα
Happy Birthday Kim Kardashian: 5 φορές που η star «έριξε» το ίντερνετ

Η βασίλισσα του ίντερνετ γίνεται 37 ετών

Όταν είσαι βασίλισσα και μάλιστα του παγκόσμιου διαδικτύου, τα γενέθλιά σου δε θα μπορούσαν να μην αποτελέσουν αφορμή για έναν μικρό φόρο τιμής σε όλες εκείνες τις φορές που απλά προκάλεσες πανικό. Και μιας και η Kim Kardashian γίνεται σήμερα 37 ετών, και μιας και είτε μας αρέσει είτε όχι, είναι ένα από τα πρόσωπα με την μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως, είπαμε να θυμηθούμε τις top 5 στιγμές, που η reality star κυριολεκτικά έριξε το ίντερνετ!

1. Η φωτογραφία από το γάμο της με τον Kanye West

1125964 1 og

Με 2.400.000 likes, είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής φωτογραφία στο Instagram. Η Kim παντρεύεται το star της μουσικής Kanye και φυσικά το γεγονός είναι πρώτο θέμα για πολλές εβδομάδες.

2. Όταν πόζαρε γυμνή για το περιοδικό Paper

1125972 1 og

Tη θυμάσαι τη φωτογραφία. Τη θυμόμαστε όλοι! Όπως φυσικά και τις αντιδράσεις. Ήταν η πρώτη φορά που η Kim έριξε το ίντερνετ και εισήγαγε τον όρο στα...πηγαδάκια της showbiz και των social media. Έκτοτε φυσικά δε σταμάτησε να το κάνει!

3. H πρώτη φωτογραφία της North

1125969 1 og

Πώς μοιάζει άραγε το πρώτο παιδί της Kim και του Kanye; Οι απορίες μας λύθηκαν και αυτή ήταν και η πρώτη εμφάνιση της North στα social media. Έκτοτε έγινε το πιο πολυφωτογραφημένο παιδί του κόσμου.

4. Η πρώτη εμφάνιση του Saint

1125976 1 og

O αδερφός της North γεννήθηκε φέρνοντας ευτυχία σε όλη τη διάσημη οικογένεια. Άργησε να τον παρουσιάσει αλλά η αναμονή άξιζε!

5. Η γυμνή της πόζα στο μπάνιο

1125971 1 og

«Όταν δεν έχεις τίποτα να φορέσεις», έγραψε από κάτω, δημιουργώντας μία από τις πιο χαρακτηριστικές της πόζες. Μέχρι την επόμενη φυσικά!