Shine like a diamond! Το πανάκριβο δώρο που πήρε η Kylie Jenner από τον σύντροφο της

Shine like a diamond! Το πανάκριβο δώρο που πήρε η Kylie Jenner από τον σύντροφο της

Φαίνεται πως την φροντίζει αρκετά

Εδώ και ένα μήνα γνωρίζουμε πως η Kylie Jenner πρόκειται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι με τον σύντροφο της, Travis Scott, ωστόσο η reality star δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα το χαρμόσυνο γεγονός. Βέβαια από τότε που ανακοινώθηκε και η είδηση δεν την έχουμε δει ούτε μία φορά σε κάποια ολόσωμη φωτογραφία της, πράγμα που ενισχύει την εγκυρότητα της.

Ο Travis Scott πάντως φαίνεται να απολαμβάνει πολύ το γεγονός πως θα γίνει μπαμπάς γι’ αυτό και φροντίζει να μην λείπει τίποτα απολύτως από την μέλλουσα μανούλα. Το ζευγάρι μάλιστα έκανε ένα ρομαντικό ταξίδι στο σπίτι του rapper στο Houston και η Kylie μας έδειξε το πανάκριβο δώρο που της έκανε ο καλός της.

Ο 25χρονος star της αγόρασε ένα διαμαντένιο κολιέ με την φίρμα του δίσκου του (Cactus Jack) το οποίο κόστισε σύμφωνα με πληροφορίες 55,000 δολάρια. Η reality star φυσικά δεν έχασε χρόνο και τράβηξε μία φωτογραφία στο snapchat account της, δείχνοντας μας το πανάκριβο δώρο του συντρόφου της. Φυσικά, για μία ακόμη φορά στην φωτογραφία δεν φαινόταν η κοιλίτσα της, αλλά έχει ομορφύνει και γλυκάνει αρκετά το τελευταίο διάστημα, οπότε δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την εγκυμοσύνης της.

travis scott gives pregnant kylie jenner dazzling 55k diamond chain during romantic trip to houston pic gal