Ο Justin Bieber «πλέκει» το εγκώμιο της Selena και το ζευγάρι είναι ένα βήμα πριν την επανασύνδεση

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο Justin Bieber «πλέκει» το εγκώμιο της Selena και το ζευγάρι είναι ένα βήμα πριν την επανασύνδεση

Τι θα κάνει άραγε η νεαρή τραγουδίστρια;

Εδώ και λίγες ημέρες έχουμε μάθει για τον χωρισμό της Selena Gomez από τον Weeknd και παρά το γεγονός πως μας «πονάει» αυτή η εξέλιξη, δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στα παρελκόμενα αυτής της είδησης.

Η πιο σημαντική από όλες βέβαια παραμένει αυτή που θέλει τον Justin Bieber να επανασυνδέεται –αργά αλλά σταθερά- με την Selena, παρά τα όσα της έχει κάνει στο παρελθόν. Εκείνη ωστόσο, δεν έχει κάνει ακόμα κάποια δήλωση σχετικά με τη νέα εξέλιξη στη ζωή της, αλλά δεν έχει αναφερθεί ούτε στον πρώην της.

Ο Justin Bieber από την άλλη έχει πει τα καλύτερα για εκείνη και αυτό σίγουρα θα την επηρεάσει. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Hollywood Life, ο τραγουδιστής θεωρεί, πως η Selena είναι η εκλεκτή (η μία και μοναδική γι’ αυτόν) και πως αργά ή γρήγορα θα είναι και πάλι μαζί γιατί αυτή είναι η μοίρα τους. Και να σου πούμε κάτι;

Σε άλλη περίπτωση θα την δικαιολογούσαμε που είναι τόσο ερωτευμένη και που θέλει να επιστρέψει κοντά του (αυτό τουλάχιστον δείχνουν τα μέχρι στιγμής γεγονότα), αλλά μετά από όλα αυτά που της έχει κάνει, θα έπρεπε να σκεφτεί πρώτα την ίδια, το σώμα της και την υγεία της και μετά την καρδιά της και τον ατέρμονο έρωτα της μαζί του.

Όσα εγκώμια και αν της πλέξει ο Justin, όσα κομπλιμέντα και αν της κάνει, ελπίζουμε να σκεφτεί σοβαρά πριν κάνει το επόμενο βήμα.