Ο πρώην της Selena Gomez βρήκε νέα σύντροφο και δείχνει πολύ ερωτευμένος

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο πρώην της Selena Gomez βρήκε νέα σύντροφο και δείχνει πολύ ερωτευμένος

Είναι αυτό το νέο ζευγάρι του Hollywood;

Εδώ και λίγες ημέρες ο διάσημος τραγουδιστής βγαίνει με νέα συνοδό και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για τη νέα του σχέση. Φαίνεται πως ο star ξεπέρασε πια τον χωρισμό του και είναι πλέον έτοιμος να προχωρήσει στην ζωή του.

Μετά τη Selena Gomez, τη Gigi Hadid και την Olivia Culpo, ο Nick Jonas βρήκε τον έρωτα στα μάτια της 25χρονης καλλονής Georgia Fowler. Το νεαρό μοντέλο της Victoria’s Secret φαίνεται πως έκλεψε για τα καλά την καρδιά του τραγουδιστή, μιας και πληροφορίες αναφέρουν, πως οι δυο τους είναι ζευγάρι αρκετό καιρό τώρα.

nick jonas is dating georgia fowler 01

Οι δυο τους έκαναν το ντεμπούτο τους μαζί στο πάρτι αρραβώνων του αδερφού του με την Sophie Turner, Joe Jonas, το βράδυ του Σαββάτου (4 Νοεμβρίου) στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με το Us Weekly το ζευγάρι εθεάθη σε τρυφερές στιγμές στο πάρτι, ενώ αργότερα απαθανατίστηκαν να φεύγουν μαζί από εκεί.

nick jonas is dating georgia fowler 02

Βέβαια αρκετοί είναι αυτοί που αναφέρουν, πως το ειδύλλιο τους κρατάει αρκετούς μήνες τώρα (έστω και φιλικό) αφού είχαν απαθανατιστεί μαζί στον ίδιο αγώνα baseball, ενώ είχαν ιδωθεί και ο ένας σε stories του άλλου στο Instagram.

Μήπως τελικά οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και καιρό;