Η Gwyneth Paltrow αρραβωνιάστηκε έπειτα από 3 χρόνια σχέσης

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Gwyneth Paltrow αρραβωνιάστηκε έπειτα από 3 χρόνια σχέσης

Ήταν κάτι που περιμέναμε καιρό

Hollywood: μία λέξη, χίλιες σκέψεις και ειδήσεις που έρχονται καθημερινά από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Hollywood είναι εκεί που ο κόσμος δεν κοιμάται και δεν ησυχάζει ποτέ και εμείς ξαφνιαζόμαστε ολοένα και πιο πολύ με τα νέα που μαθαίνουμε. Εκτός από αυτήν την φορά, που την συγκεκριμένη εξέλιξη αργά ή γρήγορα την περιμέναμε.

Η Gwyneth Paltrow και ο Brad Falchuk αρραβωνιάστηκαν έπειτα από τρία χρόνια σχέσης και εμείς χτυπάμε παλαμάκια γι’ αυτό το όμορφο ζευγάρι. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Us Weekly ήταν κάτι που δεν ξάφνιασε κανέναν και μας φαίνεται πολύ λογικό, αφού ήταν μια αναμενόμενη κατάληξη. Ή που θα χώριζαν ή που θα αρραβωνιαζόντουσαν και ευτυχώς επικράτησε η δεύτερη επιλογή.

4692F96F00000578 0 Happy news Gwyneth Paltrow is engaged to long term boyfriend Bra m 35 1511283584029

Η 48χρονη ηθοποιός και ο 45χρονος σκηνοθέτης γνωρίστηκαν το 2014 και κράτησαν την σχέση τους κρυφή μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2015. Μια πηγή αναφέρει: «Και οι δύο ήξεραν πως θα συμβεί αυτό, αλλά δεν ήταν και τόσο σπουδαίο γεγονός για εκείνους, αφού και οι δύο πιο πριν ήταν σε μακροχρόνιους γάμους. Δεν υπήρχε βιασύνη από μέρους τους».


https://www.instagram.com/p/

Τα δημοσιεύματα επίσης αναφέρουν πως το ζευγάρι θέλει να κρατήσει τα χαρμόσυνα νέα μυστικό, αφού η ηθοποιός θέλει να το ανακοινώσει μόνη της στο website της. Η Gwyneth και ο Brad έβγαιναν κρυφά τα τρία προηγούμενα χρόνια και ποτέ ως τώρα δεν είχαν κάνει κοινή εμφάνιση σε κόκκινο χαλί ή στα social media ο ένας του άλλου. Αυτά όμως πλέον ανήκουν όλα στο παρελθόν, αφού τώρα θα τους βλέπουμε πολύ πιο συχνά.