New love in town; Η έξοδος της star με μυστηριώδη άντρα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
New love in town; Η έξοδος της star με μυστηριώδη άντρα

Μιλάμε άραγε για καινούργια σχέση;

Μπορεί να είναι μόλις 21 ετών, αλλά μέσα στα τελευταία πέντε περίπου χρόνια, την έχουμε δει με τρία διαφορετικά αγόρια. Και τώρα προστίθεται ένα ακόμη στη λίστα αυτή, αφού ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε να βολτάρει στους δρόμους του Manhattan με μια αντρική παρέα την οποία δεν είχαμε ξαναδεί μαζί της.

Ο λόγος για την κόρη της Madonna, Lourdes, η οποία εθεάθη στην γειτονιά του Manhattan, TribeCa, να περπατάει με έναν μυστήριο νεαρό αγνώστων λοιπών στοιχείων. Και η αλήθεια είναι πως μας φάνηκε αρκετά περίεργο, αφού πριν από οκτώ μήνες έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση της στην παραλία με το αγόρι της.

Απ’ ότι φαίνεται όμως, η σχέση τους αυτή δεν κράτησε πολύ, μιας και την είδαμε να είναι πολύ κοντά με αυτόν τον καινούργιο νεαρό. Και οι δυο τους ήταν αρκετά casual ντυμένοι και απολάμβαναν περπατώντας συνεχώς ο ένας δίπλα στον άλλον, αυτήν τη χειμωνιάτικη βόλτα τους. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε περισσότερα στοιχεία για το αγόρι που της έκλεψε την καρδιά, αν όμως η αγάπη τους είναι τόσο δυνατή, σύντομα θα έχουμε νέα.

Δες περισσότερες φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.