Τζένη Διαγούπη: «Όταν είδα τον εαυτό μου τον Σεπτέμβρη του 2014 έπαθα σοκ»

Τζένη Διαγούπη: «Όταν είδα τον εαυτό μου τον Σεπτέμβρη του 2014 έπαθα σοκ»

Τρυπώσαμε στο καμαρίνι της στο Θέατρο Πειραιώς 131 και την τσακώσαμε να βάφεται.

Η Τζένη Διαγούπη είναι πραγματικά η ψυχή της παρέας στο θεατρικό «Όταν σβήνουν τα φώτα» καθώς όπως τελικά αποδεικνύεται δεν είναι και τόσο αθώα όσο φαίνεται στην αρχή της παράστασης.

H ταλανατούχα ηθοποιός μιλά στο gossip-tv.gr για όλα. Αποκαλύπτει τον λόγο που το Mega της προκαλεί αρνητικά συναισθήματα, το σοκ που έπαθε και την ανάγκασε να χάσει κιλά αλλά και για το αν θα υιοθετούσε ένα παιδί.

«Εγώ κάνω μια υπηρέτρια, τη Μιμόζα από την Τζαμάικα, η οποία ζει σε αυτή την έπαυλη και έχει κι αυτή ένα μερίδιο ευθύνης σε όλα αυτά που γίνονται μέσα σε αυτή τη βίλα»

-Σβήνουν τα φώτα… και τι γίνεται στη σκηνή;
«Εγώ δεν φαίνομαι κιόλας λόγω χρώματος. Μέχρι στιγμής δεν έχω σκοντάψει, να μη μου τύχει κιόλας αλλά γενικά όταν σβήνουν τα φώτα σίγουρα σκοντάφτεις υπό πολλές έννοιες. Εγώ έχω σκοντάψει πολλές φορές όταν σβήνουν τα φώτα γενικά στη ζωή»

-Έχεις σκεφτεί τι θα κάνεις όταν σβήσουν τα φώτα της τηλεόρασης, του θεάτρου…
«Το σκέφτομαι συνέχεια γιατί τα φώτα για εμάς σβήνουν κάθε μέρα. Τα φώτα σβήνουν κάθε βράδυ όπως σε όλους τους ανθρώπους και οι σκέψεις είναι ίδιες πού πάμε, πού βρισκόμαστε, τι επάγγελμα κάνουμε… γιατί κάνουμε ένα δύσκολο επάγγελμα. Πολλά χρόνια τώρα είναι δύσκολο το επάγγελμα και πριν ήταν, τώρα απλά έχει γίνει πολύ οπότε όταν σβήσουν τα φώτα σκέφτεσαι τι κάνεις παρακάτω αλλά πάντα βλέπουμε την αισιόδοξη πλευρά της ζωής και με την υγεία θα αποφασίσουμε να αγωνιστούμε για να μην σβήσουν ποτέ τα φώτα»

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr