«Φοβόμουν να σε πιάσω, μη σπάσεις»! Τα συγκινητικά λόγια της διάσημης μαμάς που λύγισαν το Instagram

«Φοβόμουν να σε πιάσω, μη σπάσεις»! Τα συγκινητικά λόγια της διάσημης μαμάς που λύγισαν το Instagram

Πόσο τρυφερά λόγια

Γενέθλια είχε εχθές ο γιος γνωστού ζευγαριού της ελληνικής showbiz και η μανούλα του κοινοποίησε στο Instagram account της μια φωτογραφία, προκειμένου να του ευχηθεί. Δεν ήταν όμως μια φωτογραφία και κοινή ευχή σαν όλες τις άλλες. Η διάσημη μαμά, έγραψε για τις δυσκολίες που πέρασε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της και λύγισε όλο το Instagram από τα τρυφερά της λόγια.

Ο λόγος για τους Κατερίνα και Θανάση Βισκαδουράκη, οι οποίοι έχουν εδώ κι έναν χρόνο στη ζωή τους ένα γλυκύτατο αγοράκι. Βέβαια πέρασαν πολλά ώσπου να τον πάρουν αγκαλιά, όμως πλέον είναι όλοι μαζί καλά και ευτυχισμένοι. Η Κατερίνα Βισκαδουράκη ανέβασε μία φωτογραφία από το μαιευτήριο στην οποία έγραφε:

«Τόσες εβδομάδες σε κουβαλούσα μέσα μου!!Τόσο εύθραυστος!!!Σε ένα κρεβάτι τόσους μήνες!!!Σκέψεις!!!!Φόβος!!!!Άγχος!!!!Άξιζε ο,τι κι αν περασα!!!Εχει περασει ένας χρόνος που σε κράτησα στην αγκαλιά μου!!!Ήσουν τόσο μικρός!!!2.400!!!Φοβόμουν να σε πιάσω μη μου σπάσεις!!!Τώρα πια ξέρω τι είναι ευτυχία!Την ζω μαζί σου καθημερινά!Χρόνια πολλά πολύτιμε μου!!!Να έχεις υγεία και ευλογία στην ζωη σου!Θα είμαι πάντα κοντά σου ουρανέ μου!!!Σ’ αγαπώ τοοοοσοοο πολυυυυ!!! @thanasis_viskadourakis Σε ευχαριστώ για ο,τι έχουμε! Σ’ αγαπώ!» και τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή.