Το διάσημο ζευγάρι δείπνησε μαζί και οι φήμες περί κρυφού γάμου βγήκαν και πάλι στο προσκήνιο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το διάσημο ζευγάρι δείπνησε μαζί και οι φήμες περί κρυφού γάμου βγήκαν και πάλι στο προσκήνιο

Ας μας πουν επιτέλους την αλήθεια

Σχεδόν έξι χρόνια είναι αρραβωνιασμένο το διάσημο ζευγάρι και τα μισά από αυτά ακούμε και ξανακούμε πως έχουν παντρευτεί κρυφά ή πως πρόκειται να γίνουν γονείς. Όπως όμως έχεις αντιληφθεί και εσύ τίποτα από τα δύο δεν έχει συμβεί, αφού ούτε μωρό έχουμε δει, ούτε επίσημη ανακοίνωση από τους ίδιους πως ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Τις τελευταίες ημέρες όμως η φήμη αυτή, πως το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε κυκλοφορεί και πάλι και είναι πιο έντονη από ποτέ, αφού και οι δύο εθεάθησαν να κάνουν βόλτες, φορώντας στο χέρι τους βέρες. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως δεν ήθελαν και πολύ για να αναζωπυρωθούν οι φήμες και να γραφτεί και πάλι πως οι δύο stars παντρεύτηκαν.

Η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth απαθανατίστηκαν να απολαμβάνουν φαγητό με φίλους στο Queensland's Burleigh Heads και οι δυο τους φαινόντουσαν πολύ ευτυχισμένοι, απολαμβάνοντας την όμορφη αυτή συνάντηση. Σύμφωνα με το The Gold Coast Bulletin το διάσημο ζευγάρι επέστρεψε ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο στο Southport λίγο πριν φύγουν για φαγητό στο Rick Shores.

Ο 28χρονος ηθοποιός έχει τα γενέθλια του αύριο και αυτό πιθανότατα να ήταν και το pre-birthday γεύμα τους. Στη φωτογραφία που έχουν απαθανατιστεί ωστόσο φαίνεται ξεκάθαρα η βέρα που φορούν. Οπότε μήπως αυτήν τη φορά οι φήμες δεν είναι απλά φήμες;

47F66DF900000578 5257295 image a 86 1515649950200

Διάβασε και αυτό: Μα τι της συμβαίνει; Η αλλόκοτη εμφάνιση της star που μας προβλημάτισε αρκετά