Η Kim Kardashian μόλις αποκάλυψε εάν θα παρευρεθεί στον γάμο της Paris Hilton

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η Kim Kardashian  μόλις αποκάλυψε εάν θα παρευρεθεί στον γάμο της Paris Hilton

Τι πιστεύεις πως απάντησε;

Στις αρχές του μήνα μάθαμε πως η Paris Hilton αρραβωνιάστηκε με τον εκλεκτό της καρδιάς τηςκλεκτό της καρδιάς της, Chris Zylka και πως σε λίγους μήνες πρόκειται να ανέβουν και τα σκαλιά της εκκλησίας. Και αν μας ρωτάς θεωρούμε πως θα είναι ένας από τους γάμους που θα συζητηθούν αρκετά, όσο και αυτός του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle.

Μόλις μερικές ημέρες αργότερα η Paris ρωτήθηκε από τις κάμερες εάν θα καλέσει στον γάμο της την πρώην κολλητή της, Kim Kardashian, με την ίδια να αναφέρει πως φυσικά και θα της στείλει πρόσκληση. Τι είχε όμως να πει γι’ αυτό το νέο η ίδια η reality star; Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την Kim παρέα με τον Kanye West σε έξοδο τους στο West Hollywood το βραδάκι της Παρασκευής και φυσικά δεν μπορούσε να μην τη ρωτήσει γι’ αυτόν το γάμο που μιλούν όλοι τελευταία.

kim kardashian kanye west craigs dinner 10

Μπαίνοντας προς το εστιατόριο για το γενέθλιο δείπνο της φίλης τους Allison Statter, το ζευγάρι ρωτήθηκε εάν θα πάει στον γάμο της Paris και του Chris και αφού πρώτα έδωσε τις ευχές της είπε πως θα το ήθελε πολύ. Εμείς αυτό το βρίσκουμε θετική απάντηση και πολύ καλή εξέλιξη. Μένει μόνο να δούμε αν θα συμβεί και στην πράξη όταν έρθει εκείνη η ώρα.



Δες και αυτό: Η Αθηνά Οικονομάκου μόλις αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στην εγκυμοσύνη της