Aυτός είναι σίγουρα ο πιο ιδιαίτερος και απρόσμενος αρραβώνας της χρονιάς

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Aυτός είναι σίγουρα ο πιο ιδιαίτερος και απρόσμενος αρραβώνας της χρονιάς

Σχεδόν έναν χρόνο μετά την πρώτη τους συνάντηση

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά το 2018 για τη διάσημη κυρία, η οποία έπειτα από σχεδόν έναν χρόνο σχέσης με τον σύντροφο της αρραβωνιάστηκαν και σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Το διάσημο ζευγάρι που ξεκίνησε να βγαίνει πέρυσι στις αρχές του 2017, φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει επιτέλους το μεγάλο βήμα στην κοινή τους ζωή.

Ο 32χρονος Chris Zylka έκανε την πολυπόθητη ερώτηση στην Paris Hilton σε ένα ταξίδι τους για σκι στο Aspen στο Colorado το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Καταλαβαίνεις λοιπόν, πως αυτό το σουκου της αλλαγής του χρόνου ήταν για την Paris η καλύτερη στιγμή ever.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που αρραβωνιάζομαι τον έρωτα της ζωής μου και τον καλύτερο μου φίλο ταυτόχρονα», είπε η 36χρονη star στο περιοδικό People αρχικά και συνέχισε: «Δεν έχω υπάρξει ποτέ ξανά τόσο ευτυχισμένη, ασφαλής και αγαπητή. Είναι τέλειος μαζί μου με κάθε πιθανό τρόπο και μου έδειξε πως τα παραμύθια υπάρχουν πραγματικά».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο Chris γονάτισε και έκανε την ερώτηση, καθώς έβγαζαν φωτογραφίες μετά το μεσημεριανό τους γεύμα. «Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη και έκπληκτη που είπα αμέσως ναι! Το δαχτυλίδι ήταν τόσο υπέροχο και αστραφτερό, έτρεμα καθώς το φορούσα. Είναι το πιο όμορφο δαχτυλίδι που έχω δει ποτέ μου», ανέφερε η Paris όλο χαρά.

Τι να πούμε εμείς, να ζήσουν τα παιδιά και μόνο τέτοιες ειδήσεις να μας φέρνει το Hollywood.