Η Αθηνά Οικονομάκου μόλις αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στην εγκυμοσύνη της

Η Αθηνά Οικονομάκου μόλις αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στην εγκυμοσύνη της

Ή μήπως μας κοροϊδεύει;

Τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης διανύει η Αθηνά Οικονομάκου και αυτή είναι αναμφίβολα μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της. Είμαστε σίγουρες πως ανυπομονεί όσο τίποτα να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της -το οποίο δεν μας έχει πει ακόμη ξεκάθαρα αν είναι αγόρι ή κορίτσι- και της ευχόμαστε αυτό να πραγματοποιηθεί όσο πιο σύντομα γίνεται.

Η γλυκιά και όμορφη ηθοποιός ανεβάζει συχνά updates από την εγκυμοσύνη της και σήμερα -μάλλον- μας αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στην μέχρι τώρα διάρκεια της κύησης της. Η Αθηνά είχε βγει για καφέ και γλυκό με τις φίλες της και εκεί ακριβώς έγινε και η αποκάλυψη.

26803481 10210171563994778 126996671 n

Η ηθοποιός υποστήριξε στα Instagram stories της πως οι δύο φίλες της, της είχαν στήσει «παγίδα» σχετικά με μία τιραμισού που μόλις είχε φαγωθεί από το τραπέζι τους. Τα δύο κορίτσια υποστήριζαν πως η Αθηνά έφαγε όλο το γλυκό, ενώ εκείνη πως δεν έφαγε ούτε μια κουταλιά. Μάλιστα χαϊδεύοντας την κοιλίτσα της είπε: «Δεν έχω φάει ούτε μπουκίτσα. Μια μικρή κοιλίτσα έχω, 25 κιλά έχω πάρει μόνο τίποτα».

Και κάπου εδώ ερχόμαστε να σε ρωτήσουμε, το εννοούσε ή μήπως απλά ήθελε να μας πειράξει;

Δες και αυτό: H Αθηνά Oικονομάκου μας άφησε άφωνες με αυτό το κραγιόν που φόρεσε.