Paris Hilton’s wedding: Θα είναι παρούσα η -πρώην- κολλητή της Kim Kardashian;

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Paris Hilton’s wedding: Θα είναι παρούσα η -πρώην- κολλητή της Kim Kardashian;

Η 36χρονη έχει όλες τις απαντήσεις

Μπορεί να βρισκόμαστε ακόμη στις πρώτες ημέρες του 2018, όμως αυτό μας έκανε νωρίς νωρίς την έκπληξη, με την είδηση του γάμου της διάσημης κληρονόμου Paris Hilton. Η 36χρονη star δέχθηκε πρόταση γάμου από τον 32χρονο σύντροφο της και ηθοποιό Chris Zylka και αυτή ήταν μία από τις πιο απρόσμενες εξελίξεις.

Ένας ακόμη γάμος λοιπόν βρίσκεται προ των πυλών (δεν έχουν ανακοινώσει ακόμη το πότε και το που) και όλοι αναμένουν για το αν θα καλέσει την -πρώην- κολλητή της, Kim Kardashian, στον γάμο της. Ευτυχώς όμως δεν μας άφησε να περιμένουμε πολύ, μιας και την απάντηση την έδωσε η ίδια και μάλιστα άμεσα.

47DB2E1600000578 0 image m 3 1515341644568

Το TMZ ήρθε σε επικοινωνία με την Paris Hilton και η ίδια έδειξε να μην έχει κανένα μένος προς την reality star, η οποία όπως ανέφερε φυσικά και θα είναι καλεσμένη. Τώρα το μόνο που μένει είναι να μάθουμε πως θα πάρει η Kim αυτήν την πρόσκληση και αν θα ανταποκριθεί θετικά. Η 36χρονη κληρονόμος έκανε μία ακόμη εμφάνιση με τον Chris Zylka και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ήταν εκθαμβωτική και άκρως γοητευτική. Θα είναι άραγε το ίδιο στυλάτη και ως νύφη; Το μέλλον θα δείξει.

Διάβασε και αυτό: Κι όμως συνέβη! Η κίνηση της Paris Hilton λίγες μέρες μετά τον αρραβώνα θα σε αφήσει άφωνη