Ο αγώνας της Emma Watson

Ο αγώνας της Emma Watson

Η Emma Watson, αφού έκανε μόδα το κοντό μαλλί, αποκάλυψε ότι έχει τεράστιο πρόβλημα όταν πρέπει να δώσει το παρόν σε επίσημες εκδηλώσεις. Αυτό που φοβάται δεν είναι άλλο από την επιλογή των ρούχων της!

Η συμπαθέστατη ηθοποιός και μούσα του νέου αρώματος Trésor Midnight Rose της Lancôme αποκάλυψε ότι δεν της είναι καθόλου εύκολο να βρίσκει τα ρούχα που θα φορέσει στο κόκκινο χαλί ή σε παρόμοιες επίσημες εκδηλώσεις.

Γνωστή από το ρόλο της στον Harry Potter, παραδέχτηκε ότι αντιμετωπίζει δυσκολία για να ντυθεί στις πρεμιέρες. "Προσπαθώ να ντύνομαι ανάλογα με τις περιστάσεις, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εύκολο μιας και τα περισσότερα ρούχα είναι σχεδιασμένα για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας από τη δική μου.. υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στην κομψότητα και στο νεανικό ντύσιμο, εγώ θέλω να είμαι γοητευτική αλλά παράλληλα να δείχνω ότι είμαι 21 ετών!!", αναφέρει σε συνέντευξή της. "Νομίζω πως το 'less is more' είναι ό,τι πρέπει για την περίπτωσή μου... λιγότερο make-up και λιγότερα αξεσουάρ δίνουν το στίγμα αυτού που πραγματικά είμαι", συνεχίζει.

Μια δήλωση προερχόμενη από ένα icon της γενιάς της με πολλές υποψηφιότητες σε καλοντυμένες λίστες. Ακόμα και τα είδωλα πάντως έχουν τα προβλήματά τους.