Η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της

Η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της

Και είναι πράγματι ό,τι πιο όμορφο είδαμε σήμερα

Η Βάσω Λασκαράκη τους τελευταίους μήνες είναι μία single mom και από τότε που χώρισε με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη περνάει τον περισσότερο χρόνο της, με την κόρη της Εύα. Η μικρή που διανύει το τέταρτο έτος της ηλικίας της, έχει γίνει το αγαπημένο μας κοριτσάκι στο Instagram και κάθε φορά ανυπομονούμε για την ανάρτηση της ηθοποιού.

Καθημερινά βλέπουμε μέσα από τα stories της Βάσως, την ίδια την ηθοποιό σε διάφορες οικογενειακές στιγμές με την κόρη της και χωρίς να έχουμε δει ποτέ το προσωπάκι της -σίγουρα είναι γλυκύτατη- την έχουμε μέσα στην καρδιά μας. Η σημερινή φωτογραφία που μας έκλεψε την καρδιά εκτός από την Εύα, περιλάμβανε και τον γάτο τους τον Μίκυ.

Ο Μίκυ συμμετέχει επίσης πολύ συχνά στα stories της ηθοποιού και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το καλύτερο και πιο τρυφερό. Η Εύα και ο Mike όπως επίσης συνηθίζει να τον αποκαλεί η ηθοποιός, είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι αντικριστά και μας χαρίζουν το πιο όμορφο στιγμιότυπο.

«Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος και εσύ μιλάς για κάτι πράγματα τρελά», έγραψε η ηθοποιός και εμείς μείναμε να χαζεύουμε την όμορφη αυτή εικόνα.

Δες την φωτογραφία τους στην gallery παρακάτω.

Διάβασε ακόμη:

Τι είδαμε στο Instagram των Ελλήνων Celebrities σήμερα;