Δεν χορταίνουμε την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry

Πατούλια Κατερίνα
Δεν χορταίνουμε την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry

Και χαμογελούν πλατιά κλέβοντας τις εντυπώσεις

Ο γάμος του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle μπορεί να ανήκει πια στο παρελθόν, είναι όμως το βασικότερο θέμα συζήτησης σε όλο το διαδίκτυο και απ’ ό,τι φαίνεται θα είναι για αρκετό καιρό ακόμη. Είδαμε την πρώτη εμφάνιση του κουμπάρου και αδερφού του William με την Kate Middleton και φυσικά περιμέναμε πως και πως την εμφάνιση του νιόπαντρου πλέον ζευγαριού.

Και αυτή πραγματοποιήθηκε στην γιορτή για τα γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου που φέτος κλείνει τα 70 χρόνια ζωής του. Στο βίντεο παρακολουθούμε την πρώτη εμφάνιση του Harry με την Meghan στο πλευρό της Camilla και του πρίγκιπα Καρόλου αλλά και των 6000 καλεσμένων στη γιορτή!

Ο Δούκας του Sussex μαζί με τη Δούκισσα του, Meghan Markle έκαναν την πρώτη τους επίσημη προγραμματισμένη εμφάνιση ως παντρεμένο ζευγάρι στη γιορτή για τα 70κοστά γενέθλια του πρίγκιπα Καρόλου στους κήπους του Παλατιού.

Μαζί με τους 6000 προσκεκλημένους, ο Harry και η Meghan δεν σταματούσαν να αγγίζονται και να χαμογελούν.



Η Δούκισσα προτίμησε ένα παστέλ ροζ φόρεμα Goat με διαφάνεια στα μανίκια και το λαιμό και ασορτί καπέλο Philip Treacy ενώ είχε τα μαλλιά της σε ψηλό κότσο.

Το πάρτι στους κήπους του Buckingham διοργανώθηκε από τη βασίλισσα Ελισάβετ και είναι η πρώτη από μια σειρά εκδηλώσεων που θα κορυφωθούν στις 14 Νοεμβρίου, ημέρα των γενεθλίων του πρίγκιπα Καρόλου.
Κι αν αναρωτιέσαι γιατί ο Κάρολος γιορτάζει προκαταβολικά έξι μήνες νωρίτερα, αυτό συμβαίνει γιατί είναι ο πρώτος στη διαδοχή του θρόνου και τα εβδομηκοστά είναι σημαντικά γενέθλια για την βασιλική οικογένεια!

Δες όλες τις φωτογραφίες από την επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού στην παρακάτω gallery. Nα σου υπενθυμίσουμε πως για την εμφάνιση αυτή, Harry και Meghan ανέβαλαν προσωρινά το ταξίδι του μέλιτος!