Τι είναι το «Project Runway» που πρόκειται να παρουσιάσει η Αθηνά Οικονομάκου;

Τι είναι το «Project Runway» που πρόκειται να παρουσιάσει η Αθηνά Οικονομάκου;

Η όμορφη ηθοποιός τώρα και παρουσιάστρια; 

Mία τεράστια έκπληξη επιφυλάσσει η Αθηνά Οικονομάκου στις χιλιάδες των θαυμαστών της, μιας και όχι μόνο θα κάνει σύντομα τηλεοπτικό comeback αλλά και με δική της εκπομπή.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η όμορφη ηθοποιός και blogger, πρόκειται να παρουσιάσει την εκπομπή «Project Runway», η οποία και θα προβληθεί από τη συχνότητα του Εpsilon, σύμφωνα με όσα είπε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στο «Πρωινό». Για την ακρίβεια, οι υπογραφές δεν έχουν «πέσει» ακόμα ωστόσο το επικρατέστερο πρόσωπο είναι η Αθηνά. Άλλες υποψήφιες είναι η Τζένη Μπαλατσινού και η Τάμτα.

Τι είναι όμως το «Project Runway» το οποίο κάνει απίστευτη επιτυχία στο εξωτερικό με παρουσιάστρια τη superstar της πασαρέλας Heidi Klum;

Στις ΗΠΑ, λοιπόν, το συγκεκριμένο reality show διανύει τον 17ο κύκλο του γεγονός που το κάνει-προφανώς-super πετυχημένο. Το concept επικεντρώνεται σε νέους σχεδιαστές μόδας, οι οποίοι κάθε εβδομάδα παρουσιάζουν τα σχέδιά τους-τα οποία έχουν πάντα συγκεκριμένο θέμα-με μία έμπειρη κριτική επιτροπή από το χώρο της μόδας, να βαθμολογεί.

Φυσικά υπάρχουν εβδομαδιαίες αποχωρήσεις, ενώ ο μεγάλος νικητής είναι μόνο ένας! Να σημειωθεί πάντως, ότι τόσο η κριτική επιτροπή όσο και η παρουσιάστρια, είναι άκρως αυστηροί-και κάποιες φορές μέχρι και προσβλητικοί-γεγονός που μας κάνει να αναρωτιόμαστε: Θα μπορέσει η γλυκιά Αθηνά να γίνει αυστηρή και ψυχρή;

Ανυπομονούμε.