Η επίσκεψη του Σάκη Ρουβά στην Σπιναλόγκα

Η επίσκεψη του Σάκη Ρουβά στην Σπιναλόγκα

Kαι ο Σάκης Ρουβάς δεν κατάφερε να αντισταθεί και να επισκεφτεί την Σπιναλόγκα. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Twitter.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μαζί με την Κάτια Ζυγούλη θέλησε να δει από κοντά το λεπροκομείο και να απαθανατίσει με πλούσιο φωτογραφικό υλικό τα όμορφα τοπία που είδε.

Είναι λάτρης της φωτογραφίας και έχει στην κατοχή του δυο επαγγελματικές μηχανές για αυτό το λόγο. Κάτω από άκρα μυστικότητα πέρασε ένα τριήμερο στην Ελούντα και πέρασε με το βαρκάκι απέναντι από την Πλάκα όπως όλοι οι τουρίστες.

Στην φωτογραφία που ανέβασε ο ίδιος στο διαδίκτυο φαίνεται χαμογελαστός να ποζάρει και σίγουρα είναι μια λήψη που έχει κάνει ο ίδιος από κινητό τηλέφωνο. Ήταν μια από τις επιθυμίες του να πάει στην Σπιναλόγκα και ποτέ δεν έκρυψε ότι ήταν μεγάλος θαυμαστής της σειράς που ολοκληρώθηκε την Δευτέρα.

Οι εμφανίσεις του με την Τάμτα τελειώνουν αρχές Ιουνίου και θα παραδώσουν σκυτάλη στον Αντώνη Ρέμο. Στον ελεύθερο χρόνο του έχει ξεκινήσει να κάνει εξορμήσεις με την γυναίκα του Κάτια και μάλιστα έχει ξεκινήσει να κάνει και τις πρώτες του βουτιές.