Η απάντηση της Ζέτας σε όσους λένε ότι η σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάνη είναι επικοινωνιακό τρικ

Η απάντηση της Ζέτας σε όσους λένε ότι η σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάνη είναι επικοινωνιακό τρικ

Είναι η πρώτη φορά που η Ζέτα Μακρυπούλια μπαίνει σε διαδικασία να δώσει απάντηση σε όλα όσα ακούγονται για την σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και το αν είναι ένα τρiκ.

«Λυπάμαι πραγματικά όλους αυτούς τους ανθρώπους. Τους λυπάμαι, γιατί σίγουρα κάτι έχει πάει πολύ στραβά στη ζωή τους. Σίγουρα τους λείπει κάτι βασικό που ίσως είναι η αγάπη, γιατί διαφορετικά δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον άλλο λόγο, ώστε κάποιος να σκεφτεί αλλά και να διατυπώσει δημόσια έναν τέτοιο ισχυρισμό. Δεν μπορούν να νιώσουν τίποτα πέρα από αρνητικά συναισθήματα. Πραγματικά είναι πολύ κρίμα να ζεις έτσι. Αυτό που κάνω είναι να τους αγνοώ. Τόσα προβλήματα έχουν, γιατί να τους φορτώσω κι εγώ άλλο ένα;». όλα αυτά τα δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Celebrity και έχουν δημιουργήσει αίσθηση.

Δηλώνει ηθοποιός και θεωρεί ότι τα σχόλια για τα κιλά της είναι απλώς μια μόδα της εποχής που κάποια στιγμή θα περάσει. Όταν η κουβέντα φθάνει στον αγαπημένο της, η Ζέτα δεν κρύβει τι ήταν αυτό που τη γοήτευσε στον Μιχάλη, ο οποίος, όπως λέει, την «ξεκλείδωσε» και την έκανε πιο «ανοιχτή». Πέρα από αυτό; «Είχε τον τρόπο να κάνει τη σκέψη μου να είναι όλη τη μέρα μόνο σε εκείνον!».

«Κάποια στιγμή τα επόμενα χρόνια θα ήθελα να χτυπήσει αυτό το καμπανάκι μου και να κάνω παιδιά» αποκαλύπτει η Ζέτα, απαντώντας εάν θέλει να κάνει παιδί. Όσο για το εάν θα άλλαζε κάτι στην εξωτερική της εμφάνιση, σε περίπτωση που της το ζητούσε ο αγαπημένος της; «Κάτι στην εξωτερική μου εμφάνιση δεν φαντάζομαι ότι θα μου ζητούσε ποτέ να αλλάξω. Τώρα, αν μου ζητούσε να αλλάξω κάποια συνήθεια ή κάποιο χαρακτηριστικό, θα έπραττα ανάλογα με το τι. Σίγουρα θα προσπαθούσα να δω τι τον ενοχλεί ακριβώς, πόσο τον ενοχλεί και εάν ήταν κάτι που πραγματικά δημιουργεί πρόβλημα. Ναι, θα έκανα ό,τι μπορούσα για να το αλλάξω».