H Κate Middleton όχι μόνο έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά έχει αδυνατίσει υπερβολικά

H Κate Middleton όχι μόνο έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης αλλά έχει αδυνατίσει υπερβολικά

Μετά από τρία παιδιά, η Kate είναι πιο αδύνατη από ποτέ

Την πρώτη επίσημη εμφάνισή της με τον πρίγκιπα William έκανε η Kate Middleton, η οποία παρευρέθηκε στην Global Ministerial Mental Health Summit, όπου ηγέτες, ακαδημαϊκοί, νομικοί και θεσμικοί συγκεντρώθηκαν για να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με ζητήματα ψυχικής υγείας.

Για την περίσταση η Kate επέλεξε ένα λιλά φόρεμα Emilia Wickstead το οποίο απέδειξε όχι μόνο ότι έχει χάσει όλα τα κιλά της τρίτης εγκυμοσύνης αλλά και ότι είναι πιο αδύνατη- ίσως και ανησυχητικά αδύνατη- από ποτέ.
Η Kate διασκέδασε με το παραπάνω και ο William έδειχνε πιο χαρούμενος από ποτέ που είχε στο πλευρό του και πάλι την εδώ και επτά χρόνια σύζυγό του (καμία φαγούρα για το royal ζευγάρι στα επτά χρόνια).





Kate και William συνάντησαν τον καλλιτέχνη Dairo Vargas, ο οποίος του έδωσε την ευκαιρία να βάλουν την δική τους πινελιά κυριολεκτικά στο έργο του.
Σύμφωνα με την δημοσιογράφο Rebecca English, ο William ενθάρρυνε την Kate να πιάσει το πινέλο, μιας κι αυτή έχει το καλλιτεχνικό χάρισμα στην οικογένεια.

Διάβασε ακόμα: Η Δούκισσα Νομικού μιλά για τον γιο της: «Είχα τύψεις και ενοχές»
Αφού ο πρίγκιπας γελούσε με την καλή του και την κορόιδευε πως κατέστρεψε το έργο τέχνης, πήρε κι ο ίδιος το πινέλο και με χαρά είπε πως έτσι καταστρέφεις ένα έργο κι αμέσως έβαλε την πινελιά του κάνοντας τους πάντες να σκάσουν στα γέλια.


https://www.instagram.com/p/Bot2XhZHLTr/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

πηγή κεντρικής φωτογραφίας Instagram: Κensigton Palace