Η κόρη της Jennifer Lopez μεγάλωσε πολύ και είναι μία κούκλα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Η κόρη της Jennifer Lopez μεγάλωσε πολύ και είναι μία κούκλα

Στοίχημα πως έχεις καιρό να τη δεις

Η Jennifer Lopez όσα χρόνια και αν περάσουν θα είναι πάντα μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του καλλιτεχνικού στερεώματος. Στα 49 της παραμένει μία πραγματική καλλονή και πραγματικά δεν χορταίνουμε να τη βλέπουμε όταν ανεβάζει φωτογραφίες στο account της στο Instagram.

Και αφού η ίδια είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα, πώς θα μπορούσε η κόρη της να μην της έχει μοιάσει έστω και λίγο; Είναι αλήθεια πως όταν ήταν πιο μικρή η Emme έμοιαζε πολύ στον μπαμπά της, όμως πλέον όσο μεγαλώνει, τόσο πιο πολύ γίνεται η ίδια η Jennifer Lopez. Η Emme έχει μεγαλώσει πολύ και είναι μια κούκλα.

Η διάσημη μαμά της ανέβασε μία φωτογραφία της από το νέο της βιντεοκλίπ, στο οποίο απ’ ό,τι καταλάβαμε συμμετέχει και η δεκάχρονη Emme, την οποία πραγματικά λίγο έλειψε να μην αναγνωρίσουμε. Η Λατίνα τραγουδίστρια και η Emme μοιάζουν σα δυο σταγόνες νερό και πάμε στοίχημα πως είναι δύο πολύ καλές φίλες.

Κάπου εδώ να παραδεχτούμε πως παρά το γεγονός πως είχαμε διαφορετική άποψη στην αρχή, η Emme εξελίχθηκε σε μία πραγματικά πανέμορφη κοπέλα και φανταζόμαστε πως όσο μεγαλώνει, τόσο θα γίνεται κλώνος της JLo.

Δες τη φωτογραφία της παρακάτω στη gallery.

Διάβασε ακόμη: Kι όμως, υπάρχει φωτογραφία που η Jennifer Lopez θα ήθελε να εξαφανίσει διά παντός