OMG! Η Carrie Bradshaw επιστρέφει, κι εμείς έχουμε μείνει άφωνες

Νάνσυ Μητσοστέργιου
OMG! Η Carrie Bradshaw επιστρέφει, κι εμείς έχουμε μείνει άφωνες

Θέλουμε να μάθουμε πληροφορίες τώρα

Δεν θα σε ρωτήσουμε αν έβλεπες «Sex and the City», οποιαδήποτε άλλη απάντηση εκτός από το «ναι» δεν είναι αποδεκτή και καλύτερα να σταματήσεις εδώ την ανάγνωση. Μια κάποια χαρά –και αγωνία- μας κυρίευσε εχθές το απόγευμα, όταν εκεί που χαζεύαμε στο Instagram, εμφανίστηκε μπροστά μας η Carrie Bradshaw.

Ναι ναι, καλά διαβάζεις. Η Carrie που όλες αγαπήσαμε είναι εδώ και ανυπομονούμε να μάθουμε το γιατί. Για να σε προσγειώσουμε ωστόσο, από ότι είδαμε στην ανάρτηση της Sarah Jessica Parker, δεν πρόκειται για κάποιο remake της σειράς ή καινούργια ταινία (δυστυχώς). Η διάσημη ηθοποιός ανέβασε στο Instagram account της, ένα ολιγόλεπτο βίντεο, στο οποίο η Carrie εμφανίζεται μπροστά μας, κι εμείς μένουμε.

Ντυμένη φυσικά όπως μόνο εκείνη ήξερε, η SJP (ή η Carrie) έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτησή της: «Η παλιά μου φίλη. Έκανε μια σύντομη εμφάνιση. Σε συνεργασία με ένα γνωστό brand, στηρίζουμε έναν σκοπό που νοιαζόμαστε όλοι. Έρχονται περισσότερα». Το ότι ανυπομονούμε να δούμε τι είναι αυτό που έρχεται το ξέρεις, δεν χρειάζεται να σου το πούμε, σωστά;

Δες την ανάρτησή της εδώ:


https://www.instagram.com/p/Bs0m3e7gHfV