Μαλλιοτραβήγματα στις Χρυσές Σφαίρες

Μαλλιοτραβήγματα στις Χρυσές Σφαίρες

Η Christina Aguilera δε δίστασε να επιτεθεί στην συμπρωταγωνίστριά της, Julianne Hough σε πάρτι λίγο πριν τις Χρυσές Σφαίρες.

Η πολυεπαναλαμβανόμενο «περάσαμε καλά στα γυρίσματα και αυτό φάνηκε και στην ταινία» σίγουρα δεν ισχύει για τις συμπρωταγωνίστριες της ταινίας «Burlesque» Christina Aguilera και Julianne Hough.

Η διάσημη τραγουδίστρια και το πρώην μέλος του Αμερικανικού reality «Dancing With The Stars» βρέθηκαν λίγες μέρες πριν σε ένα πάρτι στα πλαίσια των Βραβείων για τις Χρυσές Σφαίρες που διοργάνωσε το πρακτορείο CAA στο Λος Άντζελες. Οι δύο ηθοποιοί όπως αναφέρθηκε δεν άργησαν να βγάλουν τα νύχια τους και μάλιστα μπροστά σε διάσημους συνεργάτες τους όπως οι Julia Roberts, Colin Firth, Ashton Kutcher και Demi Moore. Η ιστορία ξεκίνησε όταν η Aguilera πλησίασε την Julianne με επιθετική διάθεση και η Julianne αντέδρασε φωνάζοντας της.

Τώρα ποια ήταν η αιτία που οδήγησε στην αψιμαχία είναι κάτι που σίγουρα δεν διαπίστωσαν ούτε οι ίδιοι οι θαμώνες και οι δύο συμπρωταγωνίστριες «διαλύθηκαν ησύχως» στη συνέχεια.