Η Natalie Portman θέλει να δανείσετε το χέρι σας

Η Natalie Portman θέλει να δανείσετε το χέρι σας

Η ηθοποιός συμμετέχει στην καμπάνια της FINCA με τίτλο «Lend A Hand» για την ενίσχυση των φτωχών επιχειρηματιών.

Η διάσημη, και πλέον οσκαρούχα, ηθοποιός, είναι γνωστή για τη δράση της στη φιλανθρωπία και την διεκδίκηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ανά τον κόσμο, εδώ και πολλά χρόνια.

Η πιο πρόσφατή της συνεισφορά, είναι η συμμετοχή της στη νέα καμπάνια της FINCA (Foundation for International Community Assistance), μιας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης μικροχρηματοδότησης, με την ονομασία «Lend a Hand». Το «Lend a Hand» προσκαλεί τον κόσμο να υποστηρίξει την προσφορά μικρών δανείων σε επιχειρηματίες, οι οποίοι παλεύουν για να αντιμετωπίσουν τη φτώχεια.

Η Portman είναι ένας από τους Πρεσβευτές Ελπίδας της FINCA και η ίδια έχει δηλώσει «Είμαι πολύ περήφανη που μαζί με τη FINCA βοηθάω τις γυναίκες να γίνουν αυτάρκεις. Δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από το να δοθεί στις γυναίκες που ζουν μέσα στη φτώχεια η δυνατότητα να συντηρούν οι ίδιες τους εαυτούς και τις οικογένειές τους».

Αν ενδιαφέρεστε σχετικά με αυτή τη δράση, μπορείτε να μάθετε περισσότερα στο Finca.org. Αν δεν έχετε πειστεί ακόμα, παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί, και ίσως η Natalie σας κάνει να αλλάξετε γνώμη.