Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε στο unfollow στο Λιάγκα και το block στην Τσολάκη με απίθανο τρόπο

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος απάντησε στο unfollow στο Λιάγκα και το block στην Τσολάκη με απίθανο τρόπο

Τι ακριβώς ισχύει για τη σχέση Ουγγαρέζου- Λιάγκα;

Στην χθεσινή του εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας είχε αποκαλύψει πως ο πάλαι ποτέ φίλος του Δημήτρης Ουγγαρέζος τον είχε κάνει unfollow στο Instagram και είχε κάνει block και την συμπαρουσιάστριά του στην μεσημεριανή εκπομπή στο ΣΚΑΙ, Ελένη Τσολάκη.

Όπως ήταν φυσικά, δεν άργησε να έρθει η απάντηση του Ουγγαρέζου τόσο από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στο Ρυθμό 9,49 όσο και στο Πρω1νο με τη Φαίη Σκορδά.

«Δεν είμαι εγώ το πρόβλημα που κάνω και ξεκάνω unfollow. Έχω λόγο για τον καθένα. Εσείς έχετε πρόβλημα που βγάζετε συμπεράσματα για τις ανθρώπινες σχέσεις από ένα unfollow. Μπορεί εκείνη την ώρα εγώ να βαριέμαι. Τη Μαίρη Συνατσάκη που είναι φίλη μου για ένα μήνα την έκανα unfollow, γιατί ανέβαζε συνέχεια παπούτσια. Ο Λιάγκας λέει βλακείες, τώρα δεν τον έχω κάνει unfollow.

Ο Λιάγκας ανέβαζε συνέχεια φωτογραφίες με ένα φίλο του. Δεν ήθελα να βλέπω τη φάτσα του και τον έκανα unfollow και μετά τoν ξαναέκανα follow. Ζωή είναι αυτή που κάνουν αυτοί που ψάχνουν ποιος έχει κάνει unfollow για να το κάνετε θέμα. Έχω λόγο για τον καθένα. Δικά μου είναι τα social media. Επίσης όταν δεν χωνεύω κάποιον τον κάνω block. Την Τσολάκη φυσικά και την έχω κάνει block».

Δες αναλυτικά στο βίντεο όσα ειπώθηκαν: