Οι πρωταγωνιστές του Παρά Πέντε έκαναν reunion μετά από 15 χρόνια και δηλώνουμε ενθουσιασμένοι

Πατούλια Κατερίνα
Οι πρωταγωνιστές του Παρά Πέντε έκαναν reunion μετά από 15 χρόνια και δηλώνουμε ενθουσιασμένοι

Οι πρωταγωνιστές του Παρα Πέντε ποζάρουν αγκαλιά


Αν προχτές, που το νέο Mega άρχισε να εκπέμπει ξανά στις οθόνες μας, σε έπιασε ρίγος συγκίνησης, ειδικά την στιγμή που ξαναείδες το πρώτο επεισόδιο του θρυλικού Παρά Πέντε, ετοιμάσου να συγκινηθείς διπλά, όταν δεις την ομαδική φωτογραφία από το βραδινό reunion των πέντε πρωταγωνιστών.



Οι ηθοποιοί βρέθηκαν ξανά μαζί και η Σμαράγδα Καρύδη πόσταρε την φωτογραφία του reunion στο προφίλ της στο Instagram, ταγκάροντας φυσικά και τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Αργύρη Αγγέλου ενώ στην φωτογραφία είδαμε και την αγνώριστη σήμερα Αγγελική Λάμπρη.

«Ω Ναι! Reunion @elisavet_konstantinidou_ @argiris_aggelou_official @ykapoutzidis @aggelikilampri_official #σανναμηπέρασαν15χρόνιαm», έγραψε η Σμαράγδα και η αλήθεια είναι πως αυτό το reunion μας έφτιαξε τη μέρα.



Δεν γνωρίζουμε αν η επανασύνδεση αυτή έχει να κάνει με τα μελλοντικά σχέδια του Γιώργου Καπουτζίδη ο οποίος ετοιμάζει μια νέα σειρά για το νέο Mega ή αν απλά οι πρωταγωνιστές για την σχέση των οποίων είχαν ακουστεί πολλά, είπαν να μας συγκινήσουν λίγο παραπάνω, τώρα που το Παρα Πέντε ξαναπαίζει στην μικρή οθόνη.

Στην Παρέα των ηθοποιών ήταν και ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαριέλλα Σαβίδη.

Δες την φωτογραφία παρακάτω.