Θυμάσαι τη Φρίντα από το Παρά5; Δες πώς είναι σήμερα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Θυμάσαι τη Φρίντα από το Παρά5; Δες πώς είναι σήμερα

Θυμάσαι πόσες ειδικότητες είχε;

Φρίντα Παπαπαρασκευά, ένα όνομα μια ιστορία για το Παρά5, που βλέπουμε και σήμερα σε επανάληψη. Η ξαδέρφη του Φώτη ήταν φιλόδοξη πολύ, αλλά και πολυεργαλείο αφού ήταν δημοσιογράφος, παρουσιάστρια, τραγουδίστρια, ηθοποιός και μοντέλο. Κάθε μέρα και μία νέα ειδικότητα ανακάλυπτε ενώ έκανε παράλληλα δύσκολη τη ζωή του Φώτη.

Η Μελίνα Κυριακοπούλου που υποδυόταν τη Φρίντα έχει αλλάξει αρκετά σήμερα όμως θα είναι για πάντα ένας από τους αγαπημένους μας χαρακτήρες στη σειρά που τόσο λατρέψαμε. Ο Γιώργος Καπουτζίδης διάλεξε το cast με προσοχή και κάπως έτσι μπήκε στη ζωή μας η Φρίντα (aka Μελίνα).



Η ηθοποιός γνώρισε ιδιαίτερη επιτυχία μέσα από τη σειρά, ωστόσο δεν συνέχισε την τηλεοπτική της καριέρα, αφού όπως έχει πει και η ίδια οι προτάσεις που της έγιναν δεν την εξέφραζαν. Η ίδια αναφέρει πως η μεγάλη της αγάπη είναι το θέατρο, ωστόσο αυτή τη στιγμή σημαντικό ρόλο παίζει το τραγούδι.

Το θυμάσαι άλλωστε και από το Παρά5, πως ως Φρίντα ως επί των πλείστων ήθελε να τραγουδάει. Πώς είναι όμως σήμερα η Φρίντα Παπαπαρασκευά;

Μπες στη gallery και δες τις φωτογραφίες της.