Δες την Ηλιάνα Παπαγεωργίου 5 χρόνια πριν, στους δρόμους της Αθήνας: H αλλαγή είναι εμφανής (photos)

Δες την Ηλιάνα Παπαγεωργίου 5 χρόνια πριν, στους δρόμους της Αθήνας: H αλλαγή είναι εμφανής (photos)

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα. 

Eίναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης και γενικότερα της showbiz, μιας και είναι κυριολεκτικά περιζήτητη. Αφού λοιπόν την είδαμε για δύο σεζόν στο πολύ πετυχημένο GNTM, αλλά και στην παρουσίαση του Madwalk, τώρα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνει το επόμενο βήμα.

Το όμορφο μοντέλο και παρουσιάστρια μετακομίζει στον Skai, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, θα αναλάβει την παρουσίαση του My Style Rocks, και όχι μόνο καθώς ήδη έχει κλείσει για ακόμη μία εκπομπή!

Με λίγα λόγια η χρονιά αυτή σίγουρα ανήκει στην εντυπωσιακή μελαχρινή κοπέλα, η οποία εκτός από τα επαγγελματικά μας, μας απασχολεί και με τα προσωπικά της, ή για να είμαστε ειλικρινείς, δεν μας απασχολεί και τόσο-αν και θα θέλαμε-μιας και διατηρεί αρκετά χαμηλό προφίλ σε ό, τι έχει να κάνει με τη σχέση της με τον Snik.

Και ενώ τώρα η παρουσία της μας είναι πολύ οικεία, ομολογουμένως βρίσκεται ελάχιστα χρόνια στις... τηλεοπτικές μας ζωές! Πώς ήταν η Ηλιάνα πριν 5 χρόνια λοιπόν; Δες την παρακάτω gallery: