Χωρισμός- σοκ στο Hollywood: Την διώχνει από το σπίτι κι εκείνη παρακαλάει να μείνει

Χωρισμός- σοκ στο Hollywood: Την διώχνει από το σπίτι κι εκείνη παρακαλάει να μείνει

Η ηθοποιός ζητά να μείνει στο σπίτι που μοιράζεται το ζευγάρι

Διαζύγιο εν μέσω καραντίνας στη Νέα Υόρκη μετά από πέντε χρόνια γάμου. Η 33χρονη βρίσκεται σχεδόν στον δρόμο μιας και ο σύζυγός της απαιτεί να την διώξει από την πάλαι ποτέ κοινή τους εστία.

Η ηθοποιός έχε καταθέσει μήνυση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης και ζητά να παραμείνει στο σπίτι που μοιράστηκε το ζευγάρι στον πενταετή γάμο του, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει η καραντίνα λόγω covi19.
Μιλάμε για την ηθοποιό Mary Kate Olsen και τον 50χρονο Pierre Olivier Sarkozy που παντρεύτηκαν το 2015 και χώρισαν επίσημα τουλάχιστον τον Απρίλιο του 2020.

Ο χωρισμός είναι οριστικός και η σχέση είχε τελειώσει, γράφει η Olsen στα επίσημα έγγραφα που έχουν κατατεθεί μιας και λόγω κορονοϊού δεν είχαν κατατεθεί επίσημα τα έγγραφα διαζυγίου. Η 33χρονη ζητά από το δικαστήριο να προχωρήσει το διαζύγιο για να μην αναγκαστεί να βρεθεί εκτός σπιτιού, τουλάχιστον όχι χωρίς διατροφή, κάτι που την αναγκάζει να κάνει ο Sarkozy ως τις 18 Μαΐου.



«Ο σύζυγός μου δεν ανανέωσε τη σύμβαση του σπιτιού μας στη Νέα Υόρκη χωρίς να την σύμφωνη γνώμη μου, αυτό που ζητών είναι επείγον μιας κι εκείνος περιμένει να μετακομίσω από το σπίτι μας ως τις 18 Μαΐου, ενώ στη Νέα Υόρκη έχουν παγώσει όλα εξαιτίας του covid19. Είμαι τρομοκρατημένη που ο σύζυγός μου θέλει να με πετάξει από το σπίτι που μείναμε μαζί κι αν τα καταφέρει, δεν θα χάσω μόνο το σπίτι μου αλλά και την προσωπική μου περιουσία».

Η Όλσεν υποστηρίζει πως εξαιτίας της πανδημίας δεν μπορεί να ψάξει αυτή τη στιγμή για διαμέρισμα ενώ ανησυχεί και για το τι θα κάνει ο πρώην της με την δική της περιουσία.

Ο Olivier είναι θετός αδερφός του Nicolas Sarkozy και ο γάμος με την Olsen ήταν σε κακή κατάσταση το τελευταίο εξάμηνο. Διάβασε παρακάτω το περαιτέρω δράμα: