Κι όμως, σε αυτό το γάμο θα είναι καλεσμένοι οι Meghan και Harry!

Κι όμως, σε αυτό το γάμο θα είναι καλεσμένοι οι Meghan και Harry!

Δεν το περιμέναμε η αλήθεια είναι!

Μπορεί να μην ανήκουν πλέον στη βασιλική οικογένεια, ή έστω όχι επίσημα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι έχουν κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς, ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι ακριβώς κάνουν οι Harry και Meghan, ή έστω τι σκοπεύουν να κάνουν, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα το βρουν. Οικονομικά προβλήματα μία φορά δύσκολα θα αντιμετωπίσουν!

Και τώρα, ένα νέο μέλλον ανοίγεται μπροστά τους, μιας και υπάρχει μία ασχολία, στην οποία μπορούν να επικεντρωθούν και να τους πάει και καλά. Να γίνουν επαγγελματίες καλεσμένοι σε γάμους. Το ζεύγος λοιπόν, αυτή τη στιγμή είναι τόσο περιζήτητο, που δεν υπάρχει γάμος στον πλανήτη που να μην τους θέλει παρόντες.

Μάλιστα, μόλις ενημερωθήκαμε για την πρώτη τους μεγάλη δουλειά, όπου θα είναι ανάμεσα στους καλεσμένους, ενός ήδη λαμπερού γάμου, ο οποίος ανακοινώθηκε δύο μόλις εβδομάδες πριν, εντελώς απροσδόκητα.

Ακόμα βέβαια δεν γνωρίζουμε ημερομηνία, ή αν τελικά ο Harry και η Meghan θα δώσουν το παρών, αλλά κάτι μας λέει ότι θα μάθουμε πολύ σύντομα. Για να δούμε.

Προς το παρόν δες την παρακάτω gallery για να μάθεις ποιοι... παντρεύονται! Και στα δικά σου!