Όλγα Φαρμάκη: Μας δείχνει πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της (photo)

Όλγα Φαρμάκη: Μας δείχνει πρώτη φορά τη φουσκωμένη κοιλίτσα της (photo)

Μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης είναι η πρώτη φωτογραφία που βλέπουμε.

Η πανέμορφη τραγουδίστρια διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, στο πλάι του αγαπημένου της Σταύρου Μαντόπουλου. Η ευχάριστη ανακοίνωση του ζεύγους έγινε μέσα από τα social media και συγκεκριμένα η Όλγα Φαρμάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία βρίσκεται στην αγκαλιά του μέλλοντα μπαμπά και στα χέρια της κρατά το υπερηχογράφημα. Δεν είναι αυτή μια από τις πιο ευχάριστες στιγμές στην πορεία ενός ζευγαριού;

Αυτή τη φορά, μετά από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, η Όλγα ανέβασε την πρώτη φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και αν μας ρωτάς, για 5μηνών εγκυμονούσα, δε της φαίνεται καθόλου. Ωστόσο πρέπει σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι είναι μια κούκλα και σίγουρα η εγκυμοσύνη την γλυκαίνει.

Από τότε που όλοι μάθαμε τα ευχάριστα, η συγκίνησή μας είναι απερίγραπτη, όχι μόνο όμως η δική μας αλλά και των θαυμαστών της. Η φωτογραφία με το υπερηχογράφημα στα χέρια της συγκέντρωσε περισσότερα από 25.000 likes, όσο για τα σχόλια, οι ευχές ήταν αμέτρητες.

Τώρα, είδαμε την πρώτη φωτογραφία με την κοιλίτσα της να φουσκώνει και μάλιστα στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Το μικρό μας θαύμα. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για όλα τα υπέροχα και συγκινητικά μηνύματά σας.»

Δες τη φωτογραφία που ανέβασε η Όλγα Φαρμάκη στο instagram.