Η Chiara Ferragni μόλις αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Πατούλια Κατερίνα
Η Chiara Ferragni μόλις αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Η Chiara αποκάλυψε το φύλο του μωρού

Πριν από μερικές εβδομάδες, η Chiara Ferragni, αποκάλυψε πως περιμένει το δεύτερο παιδί της, καρπό της σχέσης και του γάμου της με τον ράπερ Fedez.

Η fashion blogger με τα εκατομμύρια followers ανά τον πλανήτη, περιμένει το δεύτερο παιδί της και πριν λίγα λεπτά αποκάλυψε και το φύλο του μωρού που κυοφορεί.

Την αποκάλυψη έκανε συγκεκριμένα ο γιος του ζευγαριού. Ο κατάξανθος Leone γεννήθηκε στις 15 Μαρτίου του 2018 και από την πρώτη στιγμή της ζωής του, η διάσημη μαμά του μας έδειχνε κάθε στιγμή από το μεγάλωμα του μωρού. Ε, ο Leo ήταν αυτός που εξήγησε στους followers της διάσημης μαμάς του πως το μικρό του αδερφάκι δεν θα είναι δεινοσαυράκι αλλά κοριτσάκι.

Η κόρη της Chiara θα έρθει κι αυτή όπως και ο αδερφός της στον κόσμο τον μήνα Μάρτιο.

Η Ferragni αποκάλυψε πως αυτή τη στιγμή είναι 16 εβδομάδων και πως το φύλο του μωρού το έμαθε από τον πρώτο μήνα ενώ εξήγησε πως αυτή τη φορά δεν θεωρεί πιθανό το να γεννήσει στο Los Angeles.



Η Chiara τόνισε άλλωστε πως λατρεύει τη ζωή της στο Μιλάνο και στην Ευρώπη και σκέφτεται μέσα στο 2021 να πουλήσει το σπίτι της στο Los Angeles, μιας και δεν το επισκέπτεται πια όσο στο παρελθόν.