Η Olivia Wilde έκανε την πρώτη εμφάνιση και το πρώτο story μετά τον χωρισμό

Η Olivia Wilde έκανε την πρώτη εμφάνιση και το πρώτο story μετά τον χωρισμό

Η όλο νόημα δημοσίευση της Wilde

Η Olivia Wilde επέστρεψε στο Instagram και έκανε την πρώτη βόλτα με τα παιδιά της, δημοσιεύοντας και τα πρώτα stories μετά τον σοκαριστικό χωρισμό από τον ηθοποιό Jason Sudeikis.

Η 36χρονη ηθοποιός και ο 45χρονος επίσης ηθοποιός αποφάσισαν να διαλύσουν τον αρραβώνα τους μετά από 9 χρόνια και την απόκτηση δύο παιδιών, του 6χρονου Otis και της 4χρονης Daisy.

Οι δύο ηθοποιοί ήταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood και κανείς δεν γνώριζε πως είχαν προβλήματα στη σχέση τους ενώ αξίζει να σημειωθεί πως επί πολλά χρόνια ετοίμαζαν τον γάμο τους χωρίς τελικά να πάρουν ποτέ την απόφαση να παντρευτούν.



Η Olivia στην πρώτη βόλτα με τα παιδιά έκανε ιππασία και φορούσε διαρκώς την προστατευτική της μάσκα.
Το ένα από τα stories που έκανε ήταν ενδεικτικό και όλο νόημα, μιας και η Wilde φωτογράφησε τα δύο παιδιά της και έγραψε: «Τα πάντα μου»!

Ο χωρισμός του ζευγαριού έγινε γνωστός στις 13 Νοέμβρη και φήμες θέλουν τους δύο ηθοποιούς να έχουν χωρίσει πολιτισμένα και να έχουν ως νούμερο 1 προτεραιότητα τα δύο τους παιδιά.
Οlivia και Jason γνωρίστηκαν το 2011 στο after party του Saturday Night Live και η Wilde είχε μόλις χωρίσει από τον πρώτο της σύζυγο, Tao Ruspoli με τον οποίο ήταν ζευγάρι από το 2003 ως το 2011 χωρίς να έχουν αποκτήσει παιδιά.

Δες τα stories παρακάτω