Η Όλγα Φαρμάκη έκανε το πιο ωραίο baby shower για την κόρη της

Η Όλγα Φαρμάκη έκανε το πιο ωραίο baby shower για την κόρη της

Δες όλες τις φωτογραφίες από το party για τη μικρή Μαρέττα

Ήταν αρχές Σεπτέμβρη όταν η Όλγα Φαρμάκη με μια φωτογραφία στο Instagram account της ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της. Ήταν μια από τις απρόσμενες εγκυμοσύνες της χρονιάς αυτής και πραγματικά χαρήκαμε τόσο μα τόσο πολύ για εκείνη. Η πανέμορφη Όλγα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδάκι και αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Όπως αποκάλυψε και πρόσφατα στο live που έκανε με την Δέσποινα Καμπούρη, ήταν επιθυμία δική της και του συντρόφου της να αποκτήσουν παιδάκι και είναι πολύ χαρούμενη που τα κατάφερε χωρίς δυσκολίες.

Το μοντέλο και επιχειρηματίας αποκάλυψε αποκλειστικά στο Queen.gr το φύλο του μωρού της, αλλά και το όνομα που θα πάρει. Η Όλγα περιμένει κοριτσάκι και θα πάρει το όνομα της πεθεράς της, η οποία λέγεται Μαρία-Φλωρέττα. Το παιδάκι θα το λένε, όμως, Μαρέττα. Όπως είπε, θα γεννήσει γύρω στα τέλη Ιανουαρίου και ανυπομονεί πολύ για αυτό. Έχει αρκετό άγχος και τη στενοχωρεί που δε θα είναι στο μαιευτήριο η οικογένειά της λόγω των μέτρων ενάντια στην εξάπλωση του κορονοϊού.

Σήμερα η Όλγα Φαρμάκη πραγματοποίησε το baby shower για την κορούλα της και μαζί ήταν η αδερφή της Γωγώ, αλλά και η καλή της φίλη Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Instagram ήταν πραγματικά τόσο όμορφες, και το θέμα που επιλέχθηκε αξιολάτρευτο.

Δες τις φωτογραφίες της στη gallery που ακολουθεί.