H διάσημη influencer παραδέχεται: «Έχω πει ψέματα για την καταγωγή μου»

H διάσημη influencer παραδέχεται: «Έχω πει ψέματα για την καταγωγή μου»

Ποια είσαι στ' αλήθεια αγαπητή μου;

Δεν μας φτάνει η πανδημία και ότι είναι γιορτές και δεν μπορούμε να τις χαρούμε όπως θα έπρεπε, έχουμε και τα ψέματα των πλούσιων και διάσημων να μας ταράζουν κάθε τρεις και λίγο. Είναι βέβαια κάποια ψέματα αθώα σχετικά, είναι και κάποια άλλα, αρκετά σοβαρά, τα οποία πραγματικά αναρωτιόμαστε για ποιον λόγο κάποιος θα έμπαινε στη διαδικασία να τα πει.

Η διάσημη influencer ας πούμε, και σύζυγος διάσημου ηθοποιού του Hollywood, η οποία εμπνέει πολλές γυναίκες παγκοσμίως με το lifestyle της το οποίο βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στο fitness, έκανε -ή μάλλον αναγκάστηκε να κάνει- λίγες ώρες πριν, μία αρκετά άβολη αποκάλυψη.

Αναφερόμαστε στη Hilaria Baldwin, σύζυγο Alec Baldwin, η οποία μάλιστα πρόσφατα απέκτησε και το… πέμπτο της παιδί! Η 36χρονη, αγαπάει τη γυμναστική και πάνω σε αυτό έχει στηρίξει και τη διαδικτυακή της περσόνα, ενώ είναι ίνδαλμα για τις γυναίκες, μιας και συνδυάζει τη μητρότητα με όλες τις υπόλοιπες ασχολίες της.

Η Hliaria λοιπόν, ως γνωστόν είναι γεννημένη στη Majorca, άρα είναι Ισπανίδα, ενώ χαρακτηριστική είναι και η ιδιαίτερη προφορά της. Κι όμως, τις τελευταίες μέρες, κυκλοφόρησαν φήμες ότι η διάσημη blogger, είναι από τη Βοστώνη και ουδεμία σχέση έχει με την Ιβηρική χερσόνησο. Μάλιστα οι φήμες φούντωσαν τόσο πολύ, που η ίδια η Hilaria αναγκάστηκε να βγει και να… παραδεχτεί κάποια πράγματα.

«Ναι είμαι ένα λευκό κορίτσι», παραδέχτηκε, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι όντως γεννήθηκε στη Βοστώνη και όχι στη Majorca όπως… υποστήριζε όλα αυτά τα χρόνια. Όπως καταλαβαίνετε, τα internet trolls πήραν τεράστιες διαστάσεις, με άλλους να υποστηρίζουν ότι εντέλει έχει γεννηθεί στο Weston της Massachusetts (oύτε την καταγωγή του Ομήρου δεν έχουν διεκδικήσει τόσες πόλεις).

«Ας ξεκαθαρίσουμε ότι η Ευρώπη έχει πολλούς λευκούς ανθρώπους όπως και η οικογένειά μου (μάλλον εννοεί τους Καυκάσιους). Η καταγωγή μου προέρχεται από πολλές φυλές, αλλά ανατράφηκα με δύο διαφορετικούς πολιτισμούς», είπε σε video που ανήρτησε στα social media. Πάντως, από τη στιγμή που η φήμη κυκλοφόρησε ευρέως, όλο και περισσότεροι δηλώνουν ότι η προφορά της είναι ψεύτικη και ότι δεν την λένε Hilaria, αλλά Hillary.

Σαλάτα τα έχει κάνει κι αυτή!

Δες το video αλλά και τη gallery:


https://www.instagram.com/tv/CJTiwHiDX7X/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading