Όλγα Φαρμάκη: Η πρώτη φωτό με την κόρη της στο Instagram

Όλγα Φαρμάκη: Η πρώτη φωτό με την κόρη της στο Instagram

Η πιο όμορφη και τρυφερή στιγμή της ημέρας.

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Όλγα Φαρμάκη, που πριν από δύο ημέρες έγινε μανούλα για πρώτη φορά. Η σχεδιάστρια και επιχειρηματίας έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, με τον αγαπημένο της Σταύρο Μαντόπουλο, και όπως είναι λογικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Τα νέα για την εγκυμοσύνη της γνωστοποίησε η ίδια τον Σεπτέμβριο ανεβάζοντας στο Instagram account της μια φωτογραφία στην οποία εκτός από το λαμπερό και εντυπωσιακό δαχτυλίδι της μας έδειχνε και το υπερηχογράφημα του μωρού της. Δύο ημέρες πριν στις 27 Ιανουαρίου μάθαμε μέσα από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα πως η Όλγα γέννησε και αυτό που περιμέναμε με ανυπομονησία, συνέβη μερικά λεπτά πριν.

Η Όλγα Φαρμάκη ανέβασε την πρώτη φωτό με την κόρη της στο Instagram account της, κι έγραψε στο caption που τη συνόδευε: «Καλωσήρθες στη ζωή μας γλυκό μας Μαρεττάκι. Σε περιμέναμε με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία και τώρα σε κρατάμε στην αγκαλίτσα μας. Η καρδιά μας πάει να σπάσει από χαρά και ευτυχία, και η αγάπη γι’ αυτό το μικρό πλασματάκι που αντικρίσαμε πριν λίγες μέρες δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια. #27/01/21 #loveyoubeyondwords #justus».

Δες τη φωτό στη gallery που ακολουθεί.