10+1 διάσημα ζευγάρια που χώρισαν και τα ξαναβρήκαν λίγο πριν παντρευτούν

10+1 διάσημα ζευγάρια που χώρισαν και τα ξαναβρήκαν λίγο πριν παντρευτούν

Ποιοι stars παραλίγο να μην ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας;

Τα περισσότερα ζευγάρια που είναι μαζί για πολλά χρόνια ή που βιώνουν έναν πολύ δυνατό έρωτα από τις πρώτες στιγμές τους καταλήγουν στα σκαλιά της εκκλησίας. Αποφασίζουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να προχωρήσουν σε γάμο, για να ενωθούν ενώπιον Θεού και ανθρώπων και να επισφραγίσουν με αυτήν την υπέροχη γιορτή την αγάπη τους.

Ως συνήθως, η προετοιμασία ενός γάμου είναι από τις πιο όμορφες διαδικασίες τόσο για το ίδιο το ζευγάρι όσο και για τις οικογένειές τους. Εμπεριέχει, βέβαια, και ένα δημιουργικό άγχος για το αν όλα θα πάνε καλά ή αν θα μείνουν ευχαριστημένοι οι καλεσμένοι.

Όχι μόνο, όμως! Πριν τον γάμο μπορεί να συμβούν πολλά ευτράπελα ή και δυσάρεστα γεγονότα. Ένα από αυτά είναι και ο… ξαφνικός χωρισμός του ζευγαριού. Πόσες φορές δεν το έχουμε δει, άλλωστε.

Υπάρχουν πολλά ζευγάρια που σκέφτονται ξανά και ξανά αν έχουν πάρει τη σωστή απόφαση να ενωθούν για πάντα με έναν άνθρωπο. Υπάρχουν κι άλλα που… διαλύονται για απιστίες ή για ανασφάλειες. Οι λόγοι χωρισμού μπορεί να είναι πολλοί και, βέβαια, κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες και ανάμεσα σε δύο ανθρώπους.

Πάντως, τα 11 διάσημα ζευγάρια, που θα δεις στην παρακάτω gallery, χώρισαν λίγο καιρό πριν τον γάμο τους, αλλά ευτυχώς… έγκαιρα τα ξαναβρήκαν και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Μερικοί από αυτούς είναι ακόμα μαζί μέχρι σήμερα και έχουν κάνει και παιδιά. Άλλοι… δεν κατάφεραν να μείνουν ενωμένοι και τελικά πήραν διαζύγιο.