Η Hilary Duff μοιράζεται μια φωτογραφία της κόρης της μία εβδομάδα μετά την γέννα

Sabine Camhi
Η Hilary Duff μοιράζεται μια φωτογραφία της κόρης της μία εβδομάδα μετά την γέννα

Η ηθοποιός μόλις δημοσίευσε τη πιο γλυκιά φωτογραφία του τρίτου της παιδιού!

Μητέρα για τρίτη φορά έγινε η Hilary Duff στις 24 Μαρτίου, αλλά δεν ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα μέχρι το Σάββατο 27 Μαρτίου. Η διάσημη ηθοποιός έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, στην οποία έδωσαν το όνομα Mae James Bair.

Η 33χρονη ηθοποιός επέλεξε να γεννήσει στο σπίτι της μέσα στο νερό, έχοντας δίπλα της τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, τον 9χρονο Luca Cruz Comrie, τον οποίο έχει αποκτήσει από τον πρώτο της γάμο με τον παίκτη του χόκεϊ Mike Comrie, και την τρίχρονη κόρη που έχει αποκτήσει με τον νυν σύζυγό της, Matthew Koma. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε το 2019, είναι πάρα πολύ ευτυχισμένο.

Από την άφιξη της μικρής τους, η Hilary έχει μοιραστεί ξεχωριστές στιγμές μαζί της στο Instagram. Χθες, μια εβδομάδα μετά την γέννηση του μωρού, η Hilary Duff θέλησε να γιορτάσει με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, στην οποία η μικρή είναι ξαπλωμένη δίπλα σε ένα ταμπελάκι με τα στοιχεία της γέννησής της, την ημερομηνία, τα κιλά και το ύψος της.

«Οι περισσότεροι άνθρωποι ανεβάζουν αυτό το post την πρώτη μέρα αλλά είσαι το τρίτο παιδί Mae Mae για αυτό συμβαίνει την 7η μέρα. Ευτυχισμένη εβδομάδα μικρή. Σε αγαπάμε πολύ», έγραψε η Duff στην λεζάντα.
Νωρίτερα αυτό το μήνα, το ζευγάρι γιόρτασε ένα διακριτικό, αλλά πολύ κομψό baby shower, που το οργάνωσε ο συντροφός της. Η ηθοποιός ευχαρίστησε τους αγαπημένους της και μοιράστηκε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

«Σοβαρά δεν σχεδίαζα ένα πάρτι σαν και αυτό για το μωρό # 3 μέσα σε αυτήν την κατάσταση, αλλά βρήκες έναν τρόπο για να τους βάλεις όλους να κάνουν το τεστ, και ειλικρινά η μέρα ήταν τόσο χαλαρή», δήλωσε η Hilary την Πέμπτη 12 Μαρτίου.


https://www.instagram.com/p/CMTMmnHDb4I