To post της Jennifer Lopez είναι η απόδειξη πως ο χωρισμός της είναι οριστικός

To post της Jennifer Lopez είναι η απόδειξη πως ο χωρισμός της είναι οριστικός

Δεν μπορεί να σημαίνει κάτι άλλο.

Ήταν κάπου στις αρχές Μαρτίου όταν κυκλοφόρησε η είδηση για τον χωρισμό της Jennifer Lopez και του Alex Roderiguez. Το φλερτ με την ξανθιά καλλονή για το οποίο και είχε κατηγορηθεί ο πρώην αθλητής, φαίνεται πως δεν ήταν απλά φλερτ και η JLo την απιστία δεν τη συγχωρεί.

Τα παιδιά της πήραν ιδιαίτερα βαριά τον χωρισμό αυτό και δεν μπορούμε να τα αδικήσουμε. Λίγες ώρες αργότερα είδαμε τον Rodriguez να ανεβάζει στόρι από τον Άγιο Δομίνικο όπου βρισκόταν ήδη η Jennifer Lopez για τα γυρίσματα της ταινίας στην οποία συμμετέχει και σκεφτήκαμε πως θα γίνουν κάποιες συζητήσεις ανάμεσα στο ζευγάρι, προκειμένου να δουν τι θα συμβεί στο εξής.

Επίσημη επιβεβαίωση του χωρισμού δεν έκανε κανένας από τους δύο, όμως δεν είδαμε και κανένα άλλο post που να μας δείχνει πως τα έχουν βρει ξανά και έχουν αφήσει πίσω τους τις κακές στιγμές.

Αντιθέτως, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δημοσίευμα που θέλει να έχουν ορίσει και την «επιβεβαίωση» να την έχει κάνει εμμέσως η Jennifer. Βέβαια αν το καλοσκεφτείς τι άλλο θα μπορούσε να σημαίνει η κίνησή της αυτή;

Δες τη στη gallery και θα καταλάβεις.