Jennifer Lopez-Alex Rodriguez: Μόλις χώρισαν!

Jennifer Lopez-Alex Rodriguez: Μόλις χώρισαν!

Ποιος μπήκε ανάμεσά τους;

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Hollywood, η Jennifer Lopez με τον Alex Rodriguez, δεν είναι πια μαζί. Το ζευγάρι χώρισε μετά από τέσσερα χρόνια κοινής πορείας, εκ των οποίων τα δύο ήταν αρραβωνιασμένοι και, όπως όλα δείχνουν, ο λόγος ήταν το σκάνδαλο με τη Madison LeCroy. Σύμφωνα με πληροφορίες της Page Six, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους όταν άρχισε να ακούγεται πως ο Rodriguez έχει σχέση με τη reality star, LeCroy.

Όλα ξεκίνησαν από ένα επεισοδιακό show-reunion των πρωταγωνιστών του ριάλιτι του 2014, Southern Charm. Σε αυτό, ο παρουσιαστής του καναλιού Bravo (όπου παιζόταν το ριάλιτι), Andy Cohen, αποκάλυψε ότι μία από τις πρωταγωνίστριες του ριάλιτι, η Madison LeCroy, είχε μια σύντομη περιπέτεια με παντρεμένο πρώην παίκτη του MLΒ και μάλιστα πέταξε μέχρι το Μαϊάμι για να περάσουν μια νύχτα μαζί. Λίγες μέρες αργότερα, η συμπρωταγωνίστρια της LeCroy, Danni Baird, αποκάλυψε το όνομά του μιλώντας στην εκπομπή Reality Life with Kate Casey, και είπε πως πρόκειται για τον Rodriguez. «Η LeCroy μού είπε ότι μιλούσαν και στο FaceTime», δήλωσε χαρακτηριστικά η Βaird.

Η LeCroy είχε αποκαλύψει πως οι δυο τους πράγματι μιλούσαν στο Face Time, αλλά επέμενε ότι δεν είχαν συναντηθεί ποτέ από κοντά. «Ποτέ δεν είχε απατήσει την αρραβωνιαστικιά του με εμένα», είχε πει στην Page Six τον περασμένο Φεβρουάριο η LeCroy. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε πηγή στην ίδια ιστοσελίδα, «το σκάνδαλο Madison LeCroy ήταν ο λόγος που η Jennifer και ο Alex χώρισαν. Υπήρχαν ήδη προβλήματα, αλλά η Jennifer πραγματικά ντράπηκε πολύ με όλο αυτό».

Η Lopez άρχισε να βγαίνει με τον Rodriguez το 2017 και λίγο πριν ξεσπάσει ο κορονοϊός προετοίμαζαν τον γάμο τους. Η star πρόσφατα, μάλιστα, αποκάλυψε πως επισκέφθηκε σύμβουλο σχέσης με τον σύντροφό της μέσα στο διάστημα της καραντίνας. «Μας έκανε πραγματικά πολύ καλό. Πήγαμε να δουλέψουμε για τους εαυτούς μας. Κάναμε θεραπεία. Πιστεύω ότι βοήθησε πολύ τη σχέση μας», είχε πει η Jennifer Lopez στο Allure θεωρώντας πως έχει κάνει το καλύτερο δυνατό για τη σχέση της.

Δυστυχώς, όμως, το γυαλί είχε ήδη ραγίσει και οι δυο τους δεν άντεξαν. Προς το παρόν, πάντως, ούτε η Jennifer Lopez, ούτε ο Alex Rodriguez έχουν κάνει κάποια δήλωση.