Ο Drake δεν φαίνεται να εγκρίνει τη νέα σχέση της Rihanna και του ASAP Rocky

Sabine Camhi
Ο Drake δεν φαίνεται να εγκρίνει τη νέα σχέση της Rihanna και του ASAP Rocky

Ο ράπερ δεν τρελαίνεται με την νέα σχέση της πρώην του!

Τη Δευτέρα το βράδυ, η Rihanna, 33 ετών, και o A$AP Rocky, 32 ετών, βγήκαν έξω στο εστιατόριο Delilah, που συχνάζουν οι A-list celebrities του Los Angeles. Εκεί, «κράταγαν το χέρι ο ένας του άλλου και γελούσαν», σύμφωνα με μια πηγή. «Ο A$AP εμφανίστηκε με μια παρέα περίπου 10 ατόμων στο ιδιωτικό πάρτι», και συνάντησε την ποπ σταρ που ήταν ήδη εκεί. Η πηγή πρόσθεσε: «Είναι προφανές ότι είναι ζευγάρι. Βγαίνουν πολλά ραντεβού και περνάνε τέλεια μαζί».

Αλλά ένα άτομο που φαίνεται να μην περνούσε πολύ καλά ήταν ο Drake, ο οποίος βρισκόταν σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο στο ίδιο εστιατόριο εκείνο το βράδυ. Σύμφωνα με πληροφορίες το Delilah αποτελεί «το μέρος του». Ο ράπερ, 34 ετών, έβγαινε με την Rihanna περιστασιακά από το 2009 έως το 2016. Είχε άρα αρκετό χρόνο για να συνηθίσει την ιδέα ότι η πρώην του έχει προχωρήσει, καθώς η Rihanna και ο Rocky είναι μαζί για αρκετό καιρό και απλά αποφάσισαν να κρατήσουν low profile.

Όπως ταιριάζει στο τυπικό στυλ σχέσης της Rihanna, «Προτιμά τα μέσα να μην ασχολούνται μαζί τους. Την ενδιαφέρει περισσότερο να προωθήσει την εταιρεία εσωρούχων της, Savage X Fenty και επικεντρώνεται στο γράψιμο νέων τραγουδιών. Θα προτιμούσε ο κόσμος να μιλάει για το brand και την μουσική της από την σχέση της» εξήγησε η πηγή.

Τον Ιανουάριο του 2020 ανακοινώθηκε ότι η Rihanna χώρισε με τον Hassan Jameel, με τον οποίο έβγαινε για 3 χρόνια.