Εσύ θυμάσαι που είδες πρώτη φορά την κόρη της Εβελίνας Παπούλια;

Εσύ θυμάσαι που είδες πρώτη φορά την κόρη της Εβελίνας Παπούλια;

Κάτι μας λέει πως δεν θα το βρεις με τίποτα.

Η Αφροδίτη Λιάντου είναι ένα από τα πιο όμορφα και φρέσκα κορίτσια της ελληνικής showbiz. Την ξέρεις εδώ και κάποια χρόνια μέσα από τα social media (της ίδιας αλλά και της μαμάς της) και οφείλεις να παραδεχτείς πως είναι ένα πολύ ταλαντούχο πλάσμα.

Έχει μοναδική ομορφιά και μια φωνή τόσο μελωδική που δεν γίνεται να μην σε μαγέψει όταν την ακούσεις για πρώτη φορά. Σίγουρα όμως θυμάσαι ποια ήταν η πρώτη φορά που την είδες στην οθόνη σου; Ήταν μέσα από το Instagram της μαμάς της, μέσα από το δικό της account ή μήπως τελικά είχε πρωταγωνιστήσει κάπου και αυτή τη στιγμή έχεις ξεχάσει εντελώς αυτό το στιγμιότυπο;

Μια νέα είδηση που κυκλοφόρησε σήμερα στην εκπομπή στη Φωλιά των ΚουΚου και αναφέρει πως από τη νέα σεζόν θα τη δούμε να πρωταγωνιστεί σε σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, στάθηκε αφορμή για να θυμηθούμε που την έχουμε δει ξανά στο παρελθόν.



Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από τότε και ίσως να μην το θυμάσαι, όμως η Αφροδίτη Λιάντου έκανε το δικό της πέρασμα στην ίδια σειρά που συμμετείχε και η μαμά της. Σίγουρα δεν μιλάμε για τους Δύο Ξένους, αλλά για μια άλλη σειρά που αγάπησες ιδιαίτερα κι έβλεπες μανιωδώς. Η σειρά αυτή ξεκίνησε να προβάλλεται τον Σεπτέμβριο του 2013 και ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο του 2017.

Αναφερόμαστε φυσικά στο Μπρούσκο του Ανδρέα Γεωργίου, εκεί που είδες για πρώτη φορά και την Αφροδίτη. Η σκηνή στην οποία συμμετείχε δεν μας άφησε να δούμε το υποκριτικό της ταλέντο, θαυμάσαμε όμως το πόσο όμορφη είναι και την εκπληκτική φωνή της, αφου περιπλανιόταν στην πρωτεύουσα με μία κιθάρα και τραγουδούσε.

Κι έχει πράγματι απίστευτη φωνή. Στο βίντεο που ακολουθεί θα φρεσκάρεις λίγο τη μνήμη σου.