Διονύσης MasterChef: Τον «χώρισαν» με την Ανούς και αυτοσαρκάζεται με το πιο cool video (vid)

Διονύσης MasterChef: Τον «χώρισαν» με την Ανούς και αυτοσαρκάζεται με το πιο cool video (vid)

Τι συμβαίνει τελικά με το ζευγάρι;

Τον Διονύση Σαρακίνη και την Ανούς Χεριμιάν τους γνώρισες πριν από μερικούς μήνες μέσα από την Πέμπτη σεζόν του MasterChef. Ανούς και Διονύσης ήρθαν πολύ κοντά μέσα στο παιχνίδι, και δεν άργησε να αναπτυχθεί μια όμορφη σχέση ανάμεσά τους.

Και μπορεί η Ανούς να έφυγε σχετικά νωρίς από το παιχνίδι, ο Διονύσης όμως έφτασε ως τον τελικό, χωρίς όμως να καταφέρει να πιεί νερό από την πηγή, αφού το έπαθλο κέρδισε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη. Παρόλες τις δυσκολίες και τις φήμες χωρισμού, οι δύο πρώην παίκτες είναι ακόμη μαζί και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

MasterChef 5- Διονύσης: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Ανούς

Ο Διονύσης και η Ανούς αυτοσαρκάζονται στις φήμες χωρισμού

Μετά την ολοκλήρωση του MasterChef η Ανούς και ο Διονύσης εξακολουθούν να είναι μαζί και να ζουν τον έρωτά τους. Φυσικά κι εκείνοι απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους και ανανεώνουν συχνά τα accounts τους στο Instagram.


https://www.instagram.com/p/CQT9CXcnVg4

Παρά το γεγονός πως είναι ακόμη μαζί ωστόσο, πρόσφατα κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει. Και ποια είναι η καλύτερη απάντηση στις φήμες αυτές από το να τις διαψεύδεις μόνος σου;

Το μεσημέρι της Πέμπτης (19/8/21) ο Διονύσης έκανε ένα story μαζί με την Ανούς τρολάροντας ουσιαστικά τις φήμες περί χωρισμού.


https://www.instagram.com/p/CQRfzf3gmZg

Το βίντεο που ανέβασε ο Διονύσης και τρόλαρε τον χωρισμό

Ένα story ήταν αρκετό για την Ανούς και τον Διονύση για να διαψεύσουν τις φήμες με τον πιο αστείο τρόπο. Οι δύο παίκτες του MasterChef βρίσκονται στην παραλία Φτελιά της Μυκόνου και με ένα σύντομο βίντεο δείχνουν πως όχι μόνο δεν έχουν χωρίσει, αλλά πως είναι μαζί και πιο αγαπημένοι από ποτέ.

Δες το βίντεο που ανέβασε παρακάτω και θα καταλάβεις.



Δες περισσότερες φωτογραφίες τους στη gallery παρακάτω.