MasterChef 5- Διονύσης: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Ανούς

MasterChef 5- Διονύσης: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Ανούς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος!

Στα περισσότερα reality, εκτός από τις κόντρες και τις εντάσεις ανάμεσα στους παίκτες, δημιουργούνται και ερωτικές σχέσεις. Ακριβώς αυτό συνέβη και στο φετινό MasterChef 5 με την Ανούς και τον Διονύση να ερωτεύονται από τις αρχές του παιχνιδιού.

Αν θυμάσαι, σχεδόν σε κάθε δοκιμασία η Ανούς κοιτούσε τον Διονύση και… «έλιωνε» και πολλές φορές ευχόταν να κερδίσει εκείνος αντί για την ίδια, όταν προέκυπτε τέτοιο ζήτημα. Όπως καταλαβαίνεις, εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος και ο Διονύσης Σαρακίνης δεν δίστασε να μιλήσει για αυτόν στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου».



Δες εδώ τις πρώτες αναρτήσεις του Διονύση μετά το αποτέλεσμα του τελικού του MasterChef 5!

Η υποστήριξη από την Ανούς και το επόμενο βήμα

Ο Διονύσης αποκάλυψε στην Κατερίνα Καραβάτου ότι η Ανούς είναι πολύ υποστηρικτική, χωρίς όμως να λείπουν και οι στιγμές που του ασκεί κριτική. «Ό,τι “κακό” κάνω θα το σχολιάσει και με τον τρόπο της θα σου περάσει το σωστό. Την ευχαριστώ, γιατί δεν είχα ακούσει τις δηλώσεις της. Ελπίζω να τη δικαίωσα. Νομίζω πως το έκανε, είπε μεταξύ άλλων.

Ο φιναλίστ του MasterChef, όμως, δεν δίστασε να πει δημόσια πως ήδη έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση με την αγαπημένη του. Ο Διονύσης και η Ανούς ζουν κάτω από την ίδια στέγη εδώ και λίγο καιρό με τον Παύλο να έχει εκτελέσει χρέη… μεσίτη.

«Ο Παύλος ήταν ο μεσίτης για το σπίτι που έχουμε βρει. Μένουμε μαζί. Ο καθένας έχει τις δουλειές του, το πρόγραμμά του, κοιτάμε όμως να είμαστε εκεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.



Η αρχή του ειδυλλίου

Ο Διονύσης Σαρακίνης μιλώντας στην εκπομπή του Star είπε πως η σχέση του με την Ανούς ξεκίνησε από τον πρώτο μήνα που μπήκαν μέσα στο παιχνίδι. Υπήρχε ένα φλερτ εξ αρχής, που… κατέληξε σε σχέση.

«Με την Ανούς είμαστε πολύ καλά! Δεν θα μιλήσουμε για έρωτες ζωής… Γενικά είμαι πολύ αυθόρμητος, το ξαναείπαμε, το έχουμε δει. Δεν κρύβω συναισθήματα, αν τα έκρυβα δεν θα ήμουν και άνθρωπος. Είμαι εκδηλωτικός, οπότε γιατί όχι;», είπε.

https://www.instagram.com/p/COgQVWuqk4R

«Με την Ανούς ξεκίνησε η ιστορία στον πρώτο μήνα, ένα παιχνιδάκι… Ένα φλερτ, κάποιες ερωτήσεις, κάτι δικά μας που είχαμε εκεί μέσα… Και με πιάνει ένα βράδυ και μου λέει “για μένα εννοούσες κάτι τέτοιο;” και της απαντάω “δεν ξέρω, βρες το”. Εκεί της έκανα το κλικ», αποκάλυψε.