Τηλεθέαση: Οι πρωτιές για Μπάρκα -Μουτσινά και η σκληρή μάχη για Σασμό και Γη της ελιάς

Κατερίνα Μπούσιου
Τηλεθέαση: Οι πρωτιές για Μπάρκα -Μουτσινά και η σκληρή μάχη για Σασμό και Γη της ελιάς

Οι δύο τηλεοπτικές βεντέτες κόντρα στις Άγριες Μέλισσες

Η δυναμική και το κέφι της Δανάης Μπάρκα στο Mega κάνουν τη διαφορά στα πρωινά μας πριν πούμε «Καλό μεσημεράκι» στον Νίκο Μουτσινά που επίσης χθες Τετάρτη σημείωσε πρωτιά στην μεσημεριανή ζώνη, ενώ το βράδυ δεν ξέραμε ποια βεντέτα να προτιμήσουμε. Αυτή της Μάνης με τη Γη της ελιάς στο Mega, που σημείωσε άνοδο στα ποσοστά της ή σε αυτή της Κρήτης και του Σασμού στον Alpha που έγινε μια σταθερή συνήθεια; Την ίδια στιγμή στις Άγριες Μέλισσες στον ANT1 η αγωνία κορυφώθηκε με την παραφροσύνη του Ακύλα αλλά και τη ζήλια του Κωνσταντή, αλλά μετά τις 22.30 το βράδυ.


https://www.instagram.com/p/CU-yRSIK-b9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είστε και εσείς με ένα τηλεκοντρόλ στο χέρι το τελευταίο διάστημα; Τότε είστε μία ή ένας από εμάς. Με τόση ποικιλία στα τηλεοπτικά προγράμματα, την ώρα των διαφημίσεων γίνεται ξέφρενο ζάπινγκ! Η χθεσινή μέρα είχε διακυμάνσεις και σε κάποιες περιπτώσεις ξεκάθαρες νίκες. Η σύγκριση μεταξύ των εκπομπών ή των σειρών γίνεται μεν με διαφορετική ώρα έναρξης, αλλά αφορούν την ίδια ζώνη τηλεθέασης. Είτε πρωινή είτε βραδινή.


https://www.instagram.com/p/CU9vp6DoD9w/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάμε Δανάη

Με ένα πολύ καλό lead in από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη που προηγείται και κάνει φέτος μια επίσης νικηφόρα πορεία, η Δανάη Μπάρκα ξεκίνησε στο δυναμικό κοινό από το 21,5% για να τερματίσει στο 13,4%. με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα στον ANT1 με το Πρωινό, να ξεκινούν από το 14,1% να κρατούν μια σταθερή πορεία φτάνοντας το 16,5% αλλά να πέφτουν στην συνέχεια. Χαμηλότερες επιδόσεις είχε χθες η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ είχαμε και μια μικρή άνοδο για το Breakfast@Star που έφτασε μέχρι και το 11,2% για να πέσει μετά τις 11.30.

Hair accessories! Η Δανάη Μπάρκα με την πιο hot τάση στα μαλλιά



Φίλοι και αντίπαλοι

Νίκος Μουτσινάς με το Καλό μεσημεράκι στον ΣΚΑΙ και η κολλητή του Ζέτα Μακρυπούλια με το Ρουκ Ζούκ στον ANT1 είχαν επίσης πρωτιές. Ο πρώτος έφτασε μέχρι και 23,5% ενώ η δεύτερη ξεκίνησε με 23.4% και κράτησε δυνάμεις μέχρι το τελευταίο τέταρτο που είχε μια μικρή πτώση φτάνοντας στο 16,8%.


https://www.instagram.com/p/CU-xUKXIGTz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Από την Κρήτη στη Μάνη

Η συμπαράσταση στον πληγωμένο Μαθιό κράτησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για μια ακόμη φορά στο Σασμό του Alpha που με τίποτε δεν χάνει την δυναμική του από τις 21.00 μέχρι τις 22.10. Το είκοσι είναι ο μαγικός του αριθμός γιατί δεν έπεσε στο νεανικό κοινό κάτω από αυτό, με μεγαλύτερο (σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία) ποσοστό του το 28,3%. Η βεντέτα της Μάνης και η Γη της ελιάς στο Mega έκανε χθες όμως μια εξαιρετική πορεία και στο νεανικό αλλά και στο γενικό κοινό που θεωρείται επιτυχία. Έφτασε μέχρι 23,8% στο πρώτο και μέχρι 26,2% στο δεύτερο. Οι Άγριες Μέλισσες απέκτησαν δυναμική μετά τις 22.45 φτάνοντας μέχρι και το 23,7% (ενδιάμεσα των διαφημίσεων είχε και 29%) Οι φαν της σειράς δεν την εγκαταλείπουν, αλλά η σειρά ξεκινά από μια χαμηλή βάση. Αυτό φυσικά θα αλλάξει από τον Νοέμβριο με την είσοδο των Ράδιο Αρβύλα που θα προηγούνται και θα τονώσουν το lead in της σειράς. Τότε θα αποκτήσει άλλο ενδιαφέρον η βραδινή μάχη της μυθοπλασίας.