Happy Birthday Madonna

Happy Birthday Madonna

Η βασίλισσα της pop γιόρτασε τα γενέθλιά της με το νέο της αμόρε.

Μπορεί η διάσημη star να έκλεισε μόλις τα πενήντα τρία της χρόνια, καταφέρνει όμως και κρατιέται σε φόρμα, πιο φρέσκια από ποτέ. Αν αναρωτιέστε ποιο είναι το βασικό συστατικό της αειθαλούς της εμφάνισης, εκτός από τις ατελείωτες ώρες εκγύμνασης και την αυστηρή διατροφή, μη ψάξετε μακριά γιατί η απάντηση είναι απλή. Το κορίτσι ερωτεύεται και δε διστάζει να το δείξει, διαλέγοντας τα τελευταία χρόνια νεαρούς συντρόφους με αγαλμάτινα κορμιά που την κατατάσσουν κατευθείαν στην κατηγορία των διάσημων cougars.


Αυτή τη φορά, η λατρεμένη Madge βρέθηκε στα περίφημα Hamptons των ΗΠΑ, για να γιορτάσει τα γενέθλιά της, αγκαλιά με τον εδώ και μερικούς μήνες αγαπημένο της, Γάλλο χορευτή Brahim Zaibat. Ο 24χρονος καλλονός, όχι μόνο δεν άφησε λεπτό την εορτάζουσα, αλλά φρόντισε να τη σφίγγει στην αγκαλιά του, δίνοντας χαρά στους παπαράτσι που απαθανάτισαν το γεγονός.


Δεν ξέρουμε αν αυτό το ειδύλλιο βρίσκει σύμφωνη τη μητέρα του Brahim που είναι οκτώ χρόνια μικρότερη από την αγαπημένη του, εμείς όμως τους βλέπουμε πιο ερωτευμένους από ποτέ.


Χρόνια πολλά Madonna!