Ξανά μαζί Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik; Το ηχητικό μήνυμα από τo L.A που φούντωσε τις φήμες

Ξανά μαζί Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik; Το ηχητικό μήνυμα από τo L.A που φούντωσε τις φήμες

Ένα μήνυμα που δέχθηκε ο trapper όσο βρισκόταν σε live stream πυροδότησε τα σενάρια επανασύνδεσης για το πρώην ζευγάρι.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik ήταν ένα από τα πολυσυζητημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Μπορεί το μοντέλο και ο trapper να αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους ωστόσο μιλούν ο ένας για τον άλλον με τα καλύτερα λόγια. Μετά τον πολύκροτο χωρισμό τους, η Ηλιάνα μετακόμισε από το σπίτι όπου συγκατοικούσαν στην Πεντέλη εξακολουθεί όμως να διατηρεί επαφές με τον Snik.

«Φυσικά, κι ήμουν πολύ ερωτευμένη, αυτό δεν είναι έρωτας και αγάπη. Με όλα παθιάζομαι και γαντζώνομαι. Οι άνθρωποι που δίνονται στο 100% είναι συνειδητοποιημένοι, ξέρουν ότι τα έχουν δώσει όλα. Δεν είναι ζωή να κρατάς πισινές στον έρωτα, ας πονέσω και τι έγινε, θα μάθω», δήλωσε πρόσφατα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο The2Night Show.

Το μήνυμα που πυροδότησε τις φήμες επανασύνδεσης

https://www.instagram.com/p/CNfeUbAJ97n/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφορούν αρκετά σενάρια περί επανασύνδεσης του γνωστού μοντέλου και του trapper, ενώ όπως αποδεικνύεται οι δυο τους επικοινώνησαν κατά το ταξίδι της Ηλιάνας στην Αμερική. Ο Snik δέχτηκε ένα φωνητικό μήνυμα από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου όσο βρισκόταν σ' ένα από τα πολλά live streams που πραγματοποιεί στο διαδίκτυο.

«Hello players από το L.A! Έτσι δεν λες; Players;» ακούγεται να του λέει το μοντέλο, με τον trapper να απομακρύνεται αμήχανα από την κάμερα: «Πάω να βάλω ένα ποτάκι κάτω και έρχομαι» είπε χαρακτηριστικά ο Snik.

Η σχέση και ο χωρισμός τους

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Snik έκαναν τις πρώτες κοινές εξόδους τους τον Οκτώβριο του 2019. O έρωτας της παρουσιάστριας με τον trapper ήταν μεγάλος ενώ το ζευγάρι έμεινε για σχεδόν 1,5 χρόνο κάτω από την ίδια στέγη στα βόρεια προάστια.

Στις αρχές του 2021 το μοντέλο-παρουσιάστρια μοιράστηκε ένα νέο post στο Instagram μαζί με τον αγαπημένο της Snik ωστόσο λίγο αργότερα εμφανίστηκαν τα σύννεφα στη σχέση τους. Τον περασμένο Απρίλιο η είδηση του χωρισμού τους έκανε τον γύρο του διαδικτύου και μονοπώλησε το ενδιαφέρον του Τύπου.

snik iliana1

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιορτάζει αλλά όλοι μιλούν για το story του Snik

Στο video που ακολουθεί μπορείς να ακούσεις το ηχητικό μήνυμα που δέχθηκε ο Snik από την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που βρίσκεται στις ΗΠΑ.

Είναι άραγε ξανά μαζί; O χρόνος θα δείξει...



Πηγή κεντρικής: @ilianapapageorgiou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: